30 mai 2022 | 16:47

Lucian Becali, tătic peste 4 luni. Soția lui va aduce pe lume un copil

Monden
Lucian Becali, tătic peste 4 luni. Soția lui va aduce pe lume un copil
Gigi Becali și „nepotul preferat”, Lucian

Celebrul latifundiar Gigi Becali este cunoscut pentru relația sa strânsă cu membrii familiei. Fie copii sau nepoți, Becali a știut întotdeauna să-și țină aproape rudele, ca și în cazul nepotului său, Lucian Becali. Tânărul despre care patronul FCSB spunea că este nepotul preferat, este cunoscut ca un tip rebel. Chiar de curând, Lucian Becali a fost implicat într-o bătaie în galeria FCSB la unul din meciurile susține de echipa patronată de unchiul său. La acel moment Gigi Becali declară că „Dacă face incidente, nu mai poate să fie nepotul preferat.”, dar se pare că a revenit la gânduri bune, după ce a aflat că nepotul său preferat va deveni tătic.

„Nepotul preferat”, Lucian Becali

Nu puține au fost ocaziile în care Gigi Becali a făcut declarații despre membrii familiei sale lărgite, printre care și despre nepotul preferat, Lucian. Numai că, după cum deja se știe, Lucian Becali nu a fost întotdeauna un tip cuminte. Se știe că a fost implicat de câteva ori în scandaluri.

Cel mai recent, de altfel, a avut loc în aprilie. Incidentul în cauză a avut la meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova, meci câștigat de olteni cu 2-0. Conform relatărilor de la acel moment, Lucian ar fi bătut un spectator aflat în zona VIP a Arenei Naționale, lucru despre care Gigi Becali a și fost întrebat, acesta din urmă reacționând imediat:

„Cum adică, nu înțeleg, habar n-am. Eu nu răspund pentru nepoții mei. Eu răspund pentru mine și familia mea.

Dacă face incidente, nu mai poate să fie nepotul preferat. Pentru mine, preferații sunt ăia cuminți. Dacă face incidente, răspunde el, eu ce să-i fac?”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Momentul a devenit subiect de comentarii, având în vedere că, din păcate, au existat și imagini video de la incident. Supărat, Gigi Becali avea să se dezică de cel pe care, cu nu mult timp în urmă, îl numea nepotul preferat.

Unchiul și nepotul au îngropat „securea războiului”

Dar, conform unor relatări proaspete, se pare că cei doi au îngropat „securea războiului”, mai ales că Lucian va deveni în curând tătic. Cei de la Click spun că Gigi Becali și Lucian s-au împăcat, după aflarea marii vești. Deși nimeni nu credea, se pare că soția acestuia, Iulia Florescu, este cea care l-a mai temperat pe vulcanicul nepot al latifundiarului din Pipera.

,,Da, este mare bucurie în familia Becali. Lucian va deveni tată la toamnă. Iulia este însărcinată în cinci luni și va naște o fetiță. Lucian e fericit, iar de Gigi nu mai spun!

În sfârșit, s-a așezat și el la casa lui. Să dea Domnul să mai facă vreo trei copii, să ducă numele Becali mai departe”, le-a declarat celor de la Click o sursă din apropierea familiei.

Conform infomațiilor, Iulia Florescu ar fi însărcinată, în 5 luni, și în curând familia lui Lucian se va mări cu încă un membru. Cei doi s-au căsătorit, după ce Gigi Becali l-ar fi îndemnat pe acesta să o ceară de soție, chiar la nunta fiicei sale. Fericitul eveniment a avut loc anul trecut, în august, când cei doi s-au cununat civil.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro