Sora mai mare a lui Gigi Becali, răpusă de un virus. Durerea fără margini a patronului de la FCSB

Sora mai mare a lui Gigi Becali, răpusă de un virus. Durerea fără margini a patronului de la FCSB
Sora lui Gigi Becali, răpusă de virus

Gigi Becali se numără printre oamenii de afaceri puternici din România și toată lumea îl cunoaște ca un bărbat extrovertit. Dar cu toate acestea, puțini știu că acesta ascunde o dramă fără margini. Este vorba de moartea surorii sale, Dorina, care a decedat fulgerător.

Gigi Becali, clipe tulburătoare după ce sora sa a fost răpusă de virus

Experiența a fost cu adevărat una traumatizantă și extrem de rare au fost momentele în care acesta a adus-o în discuție. Familia finanțatorului de la FCSB înțelege cel mai bine motivul pentru care el nu a vrut să vorbească niciodată public despre moartea surorii sale. Mai ales că aceasta a fost rapidă și traumatizantă și putem înțelege asta mai ales în contextul vremurilor pe care le trăim.

Astfel, la câteva luni de la Revoluția din 1989, familia lui Gigi Becali a fost în doliu. Sora cea mare a omului de afaceri s-a stins fulgerător la vârsta de 44 de ani. Dar înainte să moară, Dorina Becali își împlinise un vis, și anume, reușise, împreună cu sora sa, Domnica, să cumpere un teren în Pipera, unde au construit un cimitir în care să fie înmormântați copiii morți înainte să botezați. “Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine; noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi, și am fost crescuți împreună, ca frații. Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați”, a precizat Giovanni Becali într-un interviu mai vechi, notează prosport.ro.

Din păcate, sfârșitul tragic al Dorinei a avut legătură chiar cu visul ei. Umblând prin morgi și spitale, ea a contractat un virus care a răpus-o fulgerător, după cum afirmă cancan.ro.  

Tocmai de aceea par puțin ciudate declarațiile pe care le-a făcut Becali în ceea ce privește Covid-19, finanțatorul FCSB afirmând în repetate rânduri că nu crede în existența lui, deși sora sa a fost răpusă tot de un virus ucigaș. În urma traumei care l-a marcat profund, Gigi Becali s-a apropiat de Dumnezeu, el fiind până atunci cunoscut drept un împătimit al jocurilor de noroc și unul dintre ”băieții de oraș” de dinainte de căderea comunismului. Gigi, potrivit apropiaților, a suferit un adevărat șoc la dispariția femeii și nu a mai fost niciodată cel de dinainte.

Ce a povestit Gigi Becali

Această idee a Dorinei Becali s-a născut în ziua în care a fost martoră la un moment înfiorător, și anume, într-un aidntre zilele în care era internată într-un spital din București, aceasta a văzut un câine purtând în gură un picior de bebeluș ce provenea de la un avorton aruncat la coșul de gunoi.

“Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez. Și eu, ca să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi”, a și povestit Gigi Becali pentru România TV.

Mai mult, după ce au găsit terenul pentru cimitir, Dorina și Domnica Becali au cerut acordul Patriarhiei, au contactat toate maternitățile din București și, cu acordul părinților, a fost înmormântat fiecare copil care a murit înainte să fie botezat. Apoi, locul de veci a primit numele de ”Grădina îngerilor”. Sora cea mare a latifundiarului din Pipera a avut și un fiu: pe Lucian Becali, unul dintre nepoții preferați de Becali. De menționat este că Domnica, sora mai mică a lui Gigi Becali, este credincioasă și cântă în corul bisericii din Pipera, fiind căsătorită cu Constantin Geambazi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI