Lovitură usturătoare pentru Viorica Dăncilă, chiar de ziua ei. Ce s-a decis în PSD

Lovitură pentru Viorica Dăncilă, de ziua sa. Ce a decis Partidul Social Democrat?

Viorica Dăncilă are parte de o zi de naștere mai puțin fericită. Anul acesta, o veste extrem de proastă și-a făcut loc în ziua în care își serba anii. Ce lovitură usturătoare i-a adus Partidul Social Democrat?

Lovitură dură pentru Dăncilă, de ziua ei de naștere

Viorica Dăncilă a primit o lovitură extrem de usturătoare chiar când se aștepta mai puțin, de ziua sa de naștere. Din păcate pentru fostul prim-ministru al României, organizația de femei nu va mai organiza alegeri până la Congres. Amintim că urma ca fostul președinte al PSD să fie în fruntea organizației aferente. Decizia în cauză a fost luată de către Partidul Social Democrat în ziua în care Dăncilă împlinește vârsta de 56 de ani, conform unor surse din formațiune. Cei din partid se pare că ar fi luat această decizie pentru a nu perturba Congresul de la finele lunii februarie, potrivit știripesurse.ro. Amintim că alegerile la șefia organizației de femei ar fi trebuit să aibă loc la sfârșitul lui ianuarie, precum a stabilit recent CEX PSD.

Dăncilă a declarat că „i-ar place” ca și Carmen Dan să candideze și nu numai, pentru că ar dori să nu fie unicul candidat. La momentul actualul, fostul premier al țării deține titulatura de președinte interimar al organizației.

 Lovitură usturătoare pentru Dăncilă, de ziua sa de naștere
Lovitură usturătoare pentru Dăncilă, de ziua sa de naștere

„Încrederea colegelor va fi cea care va decide”

„Mi-ar place, mi-ar place să candideze nu numai Carmen Dan, oricine (pentru șefia organizației de femei social-democrate – n.r) , pentru că asta este democrația, nu vreau să fiu candidat unic. În fond, încrederea colegelor, a organizațiilor va fi cea care va decide cine va conduce în perioada următoare organizația de femei”, a declarat aceasta, despre posibila candidatură a lui Carmen Dan.

Comitetul Executiv s-a reunit, în cursul zilei de vineri, la sediul PSD. Subiectele discutate au avut fixarea datei alegerilor pentru organizație de femei a partidului, dar și conferințele județene pentru alegerile din alte filiale social-democrate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI