10 mart. 2023 | 19:41

Lovitură uriaşă pentru LIDL România! Ce a găsit o clientă în bananele cumpărate din celebrul supermarket. A pus totul pe internet, a ajuns la spital

Știri generale
Lovitură uriaşă pentru LIDL România! Ce a găsit o clientă în bananele cumpărate din celebrul supermarket. A pus totul pe internet, a ajuns la spital
Lovitură uriaşă pentru LIDL România

Lovitură uriaşă pentru LIDL România! LIDL România, ținta unor acuzații alarmante. Ce ar fi găsit o clientă din Iași în bananele cumpărate din celebrul supermarket. Femeia a ajuns la spital câteva zile mai târziu. Ce au transmis reprezentanții lanțului de magazine.

Ce ar fi găsit o clientă din Iași în bananele cumpărate din LIDL. Lovitură uriaşă pentru LIDL România!

O femeie din Iași susține că a adus acasă o vietate periculoasă ce se ascundea printre bananele cumpărate de la LIDL.

După ce și-a făcut cumpărăturile în magazinul din Bucium, ieșeanca a mers acasă. Câteva ore mai târziu, și-a dat seama că a fost mușcată de o insectă, însă nu a dat atenție înțepăturii, neștiind exact care a fost vietatea responsabilă. A doua zi, însă, o rudă a descoperit în casă un scorpion. Au reușit să îl prindă, iar femeia mușcată s-a prezentat de urgență la Spitalul Sfântul Pantelimon din oraș.

„În triajul spitalului Sf. Parascheva din Iași s-a prezentat o pacientă care prezenta o marcă ce ne-ar fi dus la gândul unei înțepături de scorpion, acest lucru corelat cu relatările ei. A beneficiat de consult de specialitate și de tratament preventiv”, a declarat dr. Florin Rosu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

În condițiile în care scorpionii nu sunt o prezență normală în România, se bănuiește că ar fi fost adus acasă de femeie odată cu bananele pe care le-a cumpărat din celebrul supermarket, potrivit 7iași.ro.

O anchetă a fost deschisă de Direcția pentru Sănătate Publică, iar magazinul LIDL Bucium a fost controlat.

Reacția LIDL România

În urma mediatizării incidentului, reprezentanții LIDL au făcut următoarele precizări:

„Referitor la informațiile publicate cu privire la faptul că o persoană a fost înțepată de un scorpion în locuința sa în data de 09 martie 2023, după ce ar fi achiziționat banane în data de 01 martie 2023 dintr-unul din magazinele Lidl, dorim să clarificăm că, nu există informații care să indice faptul că scorpionul ar fi provenit dintr-unul dintre magazinele noastre.

Totodată, vă confirmăm faptul că atât analiza noastră internă demarată imediat ce am aflat de această situație, cât și controlul realizat chiar în cursul acestei zile (10.03.2023) de către autoritatea sanitară veterinară au concluzionat că cerințele și standardele sanitare veterinare privind vânzarea fructelor și legumelor către consumatorii finali sunt respectate, nefiind constatate nereguli privind siguranța alimentară.

În plus, subliniem faptul că toți furnizorii noștri de fructe și legume, precum și distribuitorii, sunt certificați atât la nivel european, cât și național, cu certificări precum GLOBALG.A.P., certificare HACCP/GMP, certificare ISO 22000 – sistem de management al siguranței alimentelor, certificare ISO 9001 – sistem de management al calității, atestând calitatea și conformitatea produselor pe tot lanțul de aprovizionare.

Deși nu poate fi stabilită o legătură de cauzalitate între achiziția produsului în data de 01 martie 2023 și evenimentul petrecut în data de 09 martie 2023, ne pare rău pentru situația prin care a trecut clienta noastră.

Dorim să asigurăm clienții Lidl și opinia publică de faptul că atât compania, cât și partenerii noștri sunt preocupați în permanență de respectarea riguroasă a unor standare înalte de siguranță alimentară.”

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro