Lovitură! Se mută de la PRO TV la ANTENA 1. Transferul momentului în televiziune

Lovitură! Se mută de la PRO TV la ANTENA 1. Transferul momentului în televiziune
Transferul momentului! S-a dus de la Pro TV la Antena 1

Mutare surprinzătoare pe piața de media! Unul din oamenii de bază din fosta structură a Pro TV trece la Antena 1, conform paginademedia.ro. Despre cine este vorba și care sunt primele informații despre transferul monumental?

Transfer bombă! S-a mutat de la Pro TV la Antena 1

Paginademedia.ro a dezvăluit transferul momentului pe piața media. Unul din oamenii importanți din fosta structură a Pro TV se mută la Antena 1. Este vorba despre fostul șef al vânzărilor de la Pro. Zoe Vasilescu, cea care a condus departamentul de vânzări în trustul aferent, face schimbarea cea mare și merge la Antena.

Conform sursei citate, Zoe va începe mandatul în Intact de pe data de 1 octombrie. Aceasta a fost unul dintre cei mai vechi angjați pe care i-a deținut postul, loc în care a lucrat aproape 20 de ani. Zoe a lucrat în trecut în agenția de media Mindshare. Din păcate, Vasilescu nu a putut fi contactată pentru a detalia decizia sau pentru a afirma chiar aceasta schimbarea imensă pe care a făcut-o.

Zoe Vasilescu a părăsit Pro TV pentru Antena 1
Zoe Vasilescu a părăsit Pro TV pentru Antena 1. Acesta este transferul momentului

Plecări pe bandă rulantă la Pro TV

Din păcate, se pare că Pro tv are parte de o perioadă cam grea, cu toate că este în continuare lider de audiență în topul televiziunilor generaliste din România. Cel care a dat startul a fost Costi Mocanu. După acestea, Neti Sandu a surprins cu un mesaj aparte.

„Urăsc să scriu horoscoape. Mi-am distrus organismul, creierul, totul. Am, n-am chef, eu trebuie să scot ceva interesant. Simt că scrisul mănâncă din mine. Îmi place, dar nu așa fără măsură. Când plec în concediu, trebuie să las horoscopul pentru mai multe publicații în avans. Pentru mine este o pedeapsă. Este ucigător să scrii încontinuu și să rămâi fresh, mai ales cu un program matinal. Nu-mi priește”
Neti Sandu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI