Lovitură rușinoasă pentru Traian Băsescu. Adevărul a ieșit la iveală după șase ani

Lovitură rușinoasă pentru Traian Băsescu. Adevărul a ieșit la iveală după șase ani. Sursa foto: turdanews.ro

Partidul Mișcarea Populară are o datorie de 4,6 milioane de lei la firma la care a tipărit materialele electorale pentru alegerile din anul 2014. Astfel, firma care a rămas în pierdere cu importanta sumă de bani, a intentat nu mai puțin de 96 de procese pentru recuperarea datoriei de la PMP, însă fără succes

Lovitură rușinoasă pentru Traian Băsescu. Adevărul a ieșit la iveală după șase ani

PMP are o datorie de 4,6 milioane de lei către o firmă care i-a tipărit materialele electorale pentru alegerile care au avut loc cu 6 ani în urmă. Astfel, firma păgubită a intentat PMP nu mai puțin de 96 de procese în încercarea de a-ți recupera suma de bani neplătită.

Partidul Mișcarea Populară nu ar dori să mai achite întreaga notă de plată către Amma Print SRL. Formațiunea politică a transmis patronatului firmei că dacă este de acord va mai achita doar 25% din suma anunțată. Astfel, datoria ar urma să fie stinsă.

Eugen Tomac, președintele PMP
Eugen Tomac, președintele PMP. Sursa foto: evz.ro

PMP vrea să mai achite doar 25% din sumă

În anul 2017, societatea Amma Print SRL al cărei patron este Mihail Volintiru a dat în judecată PMP și a obținut o sentință care obligă formațiunea politică să achite suma de 619.384 de lei cu titlu de preț și penalități de întârziere. „Nu ne-au plătit niciun leu, deși le-am propus 3-4 variante de stingere a debitului. Singura lor ofertă a fost să ne achite 25% din sumă și să încheiem litigiul„, a spus Mihai Volintiru.

Datoria invocată de firmă datează din perioada în care fostul președinte Traian Băsescu se afla la final de mandat și anunțase că se va înscrie ulterior în Partidul Mișcarea Populară.

PMP anunță că datoria ține de bucătăria internă a Partidului

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, vizavi de datoria partidului a declarat că „ne vom apăra, avem suficiente argumente să corectăm lucrurile, inclusiv la sumă. Sunt și aspecte care țin de bucătăria noastră internă„.

Potrivit unei situații publicate recent de Monitorul Oficial, în anul 2019, Partidul Mișcarea Populară a încasat din cotizații, din întreaga țară, aproape 680.000 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI