Lovitura primită de Alina Kabaeva. Ce se întâmplă cu iubita lui Putin după ce sancţiunile americanilor au fost extinse

Lovitura primită de Alina Kabaeva. Ce se întâmplă cu iubita lui Putin după ce sancţiunile americanilor au fost extinse
Vești proaste pentru iubita lui Vladimir Putin.

Iubita lui Vladimir Putin are parte de o surpriză extrem de neplăcută. Administrația de la Casa Albă a decis să extindă sancțiunile din anturajul președintelui rus. Pe această listă au intrat și unele rude ale purtătorului de cuvânt al Kremlinului, dar și Yuri Kovalchuck, bancherul oficialului. Cum o afectează pe Alina Kabaeva noua modificare? Toată lumea spera la acest lucru.

Lovitură dură pentru Alina Kabaeva: noi sancțiuni pentru iubita lui Vladimir Putin

Administrația de la Casa Albă a decis să extindă sancțiunile din anturajul lui Vladimir Putin, iar iubita oficialului are acum de suferit. Pe listă au mai ajuns și rudele purtătorului de cuvânt al Kremlinului, dar și bancherul liderului rus. Yuri Kovalchuck i-ar fi asigurat în tot acest timp veniturile Alinei Kabaeva.

Yuri Kovalchuck este acţionar la National Media Group, companie condusă de fosta sportivă care în prezent s-ar ascunde într-o cabană din Elveția. Funcția i-ar aduce femeii un venit de aproximativ 10 milioane de dolari pe an. Daily Mail titrează că Yuri Kovalchuck ,,o plăteşte pe iubita gimnastă a lui Vladimir Putin”.

Alina Kabaeva are 38 de ani și este fostă campioană olimpică la gimnastică ritmică și una din cele mai titrate sportive din istoria acestui sport.

Aceasta are o mișcare ce îi poartă numele și a câștigat toate medaliile olimpice de aur în perioada cuprinsă între 2000 și 20016. Kabaeva a început gimnastica ritmică la vârsta de 4 ani.

Este „cea mai flexibilă femeie din Rusia”

„Nu mi-a venit să-mi cred ochilor când am văzut-o prima dată. Fata are o combinație rară a două calități cruciale în gimnastica ritmică – flexibilitate și agilitate”, mărturisea antrenoarea ei, Irina Viner. De altfel, Alina Kabaeva avea să devină cunoscută drept „cea mai flexibilă femeie din Rusia”.

Cea din urmă și-a făcut debutul internațional în 1996, iar mai apoi a câștigat Campionatele Europene din 1998. Până la retragere a câștigat alte 18 medalii la Campionatele Mondiale și 25 la Campionatele Europene, pe lângă premiile olimpice.

Din păcate, Kabaeva a pierdut medaliile la un eveniment din 2001, după ce a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă.  După ce s-a retras din sport, a intrat în politică și a ocupat un loc în camera inferioară a parlamentului rus în perioada 2007-2014.

  • Cum l-a cunoscut pe Vladimir Putin?

Ea l-ar fi cunoscut pe președintele rus în anul 2001, iar de atunci au început zvonuri despre o presupusă relație între cei doi. De asemenea, femeia este considerată motivul pentru care Vladimir Putin a divorțat de fosta soție în anul 2013. Se zvonește că oficialul ar avea alți 4 copii alături de Alina, doi băieți și două fete gemene care s-ar fi născut în Elveția.