Lovitură pentru o vedetă PRO TV din Las Fierbinți! Ce a decis acum instanța

Lovitură pentru o vedetă PRO TV din Las Fierbinți! Ce a decis acum instanța
Lovitură pentru o vedetă PRO TV din Las Fierbinți! Ce a decis acum instanța. Sursa foto: protv.ro

Robi, polițistul din serialul ”Las Fierbinți” care stîrneşte zâmbete la fiecare apariţie din serialul de la PRO TV, a avut probleme cu poliţiştii adevăraţi.

Lovitură pentru o vedetă PRO TV din Las Fierbinți! Ce a decis acum instanța

Robi, poliţistul din Las Fierbinţi, pe numele lui adevărat Leonid Doni, a intrat într-un contact neplăcut cu adevărații oameni ai legii. Robi a fost amendat, mai demult, iar polițistul din ”Las Fierbinți” s-a considerat nedreptățit, motiv pentru care a contestat amenda în instanță. Robi a avut o surpriză. Plângerea sa a fost respinsă de cître judecători.

Anulează plângerea contravențională. Cu drept de cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare”, au decis judecătorii. Totodată, sentința dată de judecători a rămas definitivă, Leonid Doni renunțând la alte demersuri.

Lovitură pentru o vedetă PRO TV din Las Fierbinți! Ce a decis acum instanța
Lovitură pentru o vedetă PRO TV din Las Fierbinți! Ce a decis acum instanța. Sursa foto: cancan.ro

Leonid Doni este basarabean

Mulţi dintre fanii săi nu ştiu că Leonid Doni nu este român. Leonid Doni se află în România de la 14 ani, dar este basarabean de origine. Astfel, Leonid Doni a fost elev al Colegiului Național Dinu Lipatti, după care și-a continuat studiile la Facultatea de Teatru. Leonid Doni este actor pe scenele din București și din țară de aproape 20 de ani.

Înainte de a deveni celebru pentru rolul său din ”Las Fierbinți”, Leonid Doni a avut o apariție în scurt-metrajul „Bucureşti-Wien, 8-15”, în anul 2000. De asemenea, actorul din „Las Fierbinţi” a jucat, alături de o parte din colegii de serial, și într-o altă producție celebră. A apărut în zece episoade, iar serialul s-a numit „Vine poliţia”.

PRO TV a stopat filmările la serialul „LAs Fierbinţi”

PRO TV a stopat filmările la serialul „Las Fierbinţi” din cauza epidemiei de coronavirus. Filmările vor fi oprite, potrivit PRO TV, până când va fi posibil lucrul angajaţilor săi în condiţii de siguranţă. Până atunci, PRO TV difuzează seriale care au mai rulat, de două ori pe săptămână. Marţea şi joia, PRO TV difuzează cîte două seriale din „Las Fierbinţi”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI