Lovitură pentru Monica Gabor, din partea fostului soț. Ce veste uriașă a primit Irinel Columbeanu în instanță

Lovitură pentru Monica Gabor, din partea fostului soț. Ce veste uriașă a primit Irinel Columbeanu în instanță
Lovitură pentru Monica Gabor, din partea fostului soț

Irinel Columbeanu a avut o relație cu fotomodelul Monica Gabor cu care s-a căsătorit în 2006. În 2011 au divorțat, iar separarea a durat, căci la mijloc au fost un copil și multe condiții. Au urmat procesele. Ajunși în 2020, pământul pare că a fost trecut complet prin sită.

Lovitură pentru Monica Gabor, din partea fostului soț, Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a intrat pentru prima dată în atenția presei în anul 1995, fiind implicat în scandalul ”Sexy Club” în care patronul Constantin Constantin le obliga prin violență pe dansatoare să se prostitueze. Irinel, poreclit ”Alcatel”, a fost unul dintre clienții dansatoarelor.

Lovitură pentru Monica Gabor, din partea fostului soț. Ce veste uriașă a primit Irinel Columbeanu în instanță
Irinel Columbeanu cu Monica Gabor si Irinuca

Pe 15 octombrie 2014, Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis că a fost colaborator al Securității, având nume conspirativ ”Ivănescu”. Sentința: definitivă. Întâmplările răsunătoare s-au zis.

2020, an câștigător pentru afacerist

Cât despre viața personală, Irinel Columbeanu a avut o relație cu creatoarea de modă Romanița Iovan, cu interpreta Ana Lesko și cu fotomodelul Monica Gabor. Cu cea din urmă s-a căsătorit în 2006. Au făcut un copil, pe Irina, iar în anul 2011 au divorțat. Tot în acel an, magistrații Tribunalului București au decis, printr-o sentință definitivă, ca fetița să rămână cu tatăl ei.

Anul 2020 l-a scos victorios tot pe Irinel. Afaceristul a câștigat procesul cu Monica Gabor. Anul precedent, acesta și-a chemat fosta soție în instanță pentru a-și încheia socotelile. Procesul a avut ca obiect numirea lichiditorului pentru firma Monicăi, unde Irinel deținea o mare majoritate a acțiunilor.

Monica Gabor, în culmea fericirii

În urmă cu numai câteva săptămâni, fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a căsătorit cu afaceristul chinez, Mr. Pink cu care locuiește în America de mai mult timp. Fotomodelul și actualul soț trăiesc de mai mulți ani o poveste de iubire departe de România, iar dragostea dintre ei pare să fie foarte mare, semn că au decis să își unească și destinele.