Harry și Meghan, umiliți în presa britanică! Ce s-a aflat despre noua lor locuință

Harry și Meghan, umiliți în presa britanică! Ce s-a aflat despre noua lor locuință
Harry și Meghan, umiliți în presa britanică! Ce s-a aflat despre noua lor locuință

Harry și Meghan și-au exprimat dorința lăuntrică de a trăi în lumea reală după ce au renunțat la calitățile de membri importanți ai Casei regale. Totuși, noua lor casă se află într-un dintre cele mai mari cartiere rezidențiale din Los Angeles. Nu știm cum au atins realitatea astfel, dar cunoaștem detalii despre noul lor paradis, dintr-un articol publicat de presa britanică.

Harry și Meghan, detalii despre noua lor locuință

Ducele și ducesa de Sussex și-au dorit să lucreze de acum încolo având ca scop doar binele umanității. Ceea ce își doresc cu adevărat, spun prietenii, este viața simpă. Cu toate acestea, trăiesc într-un conac grandios, localizat într-unul dintre cele mai mari cartiere rezidențiale din Los Angeles.

Nu au coborât cu picioarele pe pământ atât de bine, căci în Beverly Ridge Estates singurii oameni obișnuiți sunt paznicii, grădinarii sau personalul gospodăriei.

Așadar, cei doi au venit de pe piedestalul regal direct în colosul lor de 18 milioane de dolari, transpuși în 25.000 de metri pătrați, unde se presupune că locuiesc fără chirie. Conacul are opt dormitoare imense, 12 băi și este amplasat în 22 de acri de teren. Superbitatea este deținută de Tyler Perry, un actor și un magnat în divertisment.

Artistul a construit vila în stil toscan, în 2004, sporindu-și reputația de a investi în proprietăți, pentru a fi mai aproape de standardele milionarilor americani obsedați de statut. Cu toate acestea, în timp ce Beverly Ridge poate fi o comunitate minusculă, este aproape necălcată de oameni.

„Nu îți vezi prea des vecinii. Oamenii au tendința de a rămâne în propriile case”, spune Rochelle Maize, directorul Luxury Estates pentru compania imobiliară locală Nourmand și Asociații.

Vecinii includ oameni mari din afaceri cu profil scăzut din China și Indonezia, cum ar fi Alexis Mass – văduvă de 68 de ani, fostă prezentatoare și Robert Rivani, un dezvoltator de proprietăți. Printre ei se numără și Carlton Gebbia, o actriță, numită și ”vrăjitoarea celtică păgână” și vedeta serialului TV Real Housewives Of Beverly Hills, care s-a mutat aici în decembrie anul trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI