22 mai 2020 | 19:49

Harry și Meghan, umiliți în presa britanică! Ce s-a aflat despre noua lor locuință

Monden
Harry și Meghan, umiliți în presa britanică! Ce s-a aflat despre noua lor locuință
Harry și Meghan, umiliți în presa britanică! Ce s-a aflat despre noua lor locuință

Harry și Meghan și-au exprimat dorința lăuntrică de a trăi în lumea reală după ce au renunțat la calitățile de membri importanți ai Casei regale. Totuși, noua lor casă se află într-un dintre cele mai mari cartiere rezidențiale din Los Angeles. Nu știm cum au atins realitatea astfel, dar cunoaștem detalii despre noul lor paradis, dintr-un articol publicat de presa britanică.

Harry și Meghan, detalii despre noua lor locuință

Ducele și ducesa de Sussex și-au dorit să lucreze de acum încolo având ca scop doar binele umanității. Ceea ce își doresc cu adevărat, spun prietenii, este viața simpă. Cu toate acestea, trăiesc într-un conac grandios, localizat într-unul dintre cele mai mari cartiere rezidențiale din Los Angeles.

Nu au coborât cu picioarele pe pământ atât de bine, căci în Beverly Ridge Estates singurii oameni obișnuiți sunt paznicii, grădinarii sau personalul gospodăriei.

Așadar, cei doi au venit de pe piedestalul regal direct în colosul lor de 18 milioane de dolari, transpuși în 25.000 de metri pătrați, unde se presupune că locuiesc fără chirie. Conacul are opt dormitoare imense, 12 băi și este amplasat în 22 de acri de teren. Superbitatea este deținută de Tyler Perry, un actor și un magnat în divertisment.

Artistul a construit vila în stil toscan, în 2004, sporindu-și reputația de a investi în proprietăți, pentru a fi mai aproape de standardele milionarilor americani obsedați de statut. Cu toate acestea, în timp ce Beverly Ridge poate fi o comunitate minusculă, este aproape necălcată de oameni.

„Nu îți vezi prea des vecinii. Oamenii au tendința de a rămâne în propriile case”, spune Rochelle Maize, directorul Luxury Estates pentru compania imobiliară locală Nourmand și Asociații.

Vecinii includ oameni mari din afaceri cu profil scăzut din China și Indonezia, cum ar fi Alexis Mass – văduvă de 68 de ani, fostă prezentatoare și Robert Rivani, un dezvoltator de proprietăți. Printre ei se numără și Carlton Gebbia, o actriță, numită și ”vrăjitoarea celtică păgână” și vedeta serialului TV Real Housewives Of Beverly Hills, care s-a mutat aici în decembrie anul trecut.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în NOAPTEA de ÎNVIERE! Chiar e PĂCAT MARE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro