Lovitură pentru Liviu Dragnea! Avertismentul lansat de Laura Codruța Kovesi

Laura Codruța Kovesi ar putea avea în lucru dosare care îl vizează pe Liviu Dragnea

Laura Codruța Kovesi a primit votul pentru numirea în funcția de procuror-șef al parchetului European și se va ocupa în următorii 7 ani de anchete care privesc fraude cu fonduri europene. Printre cei care ar putea fi vizați de aceste investigații se numără și fostul lider al PSD Liviu Dragnea. Kovesi anunță că va răspunde prezent ori de câte ori va fi nevoie de experiența ei în sistemul de Justiție din România.

Laura Codruța Kovesi ar putea avea în lucru dosare care îl vizează pe Liviu Dragnea

„Sistemul de Justiție a fost supus unui asalt nu doar prin comentarii în spațiul public, ci și prin încercări repetate de modificare a legislației prin introducerea unor amendamente în legislație sau prin încercarea de a modifica Codurile și cred că este foarte important ca Justiția să reziste în continuare, să-și facă treaba într-un mod profesionist. Când va fi nevoie de experiența mea în România voi răspunde prezent. Ori de câte ori în Sistemul de Justiție din România va fi nevoie de experiența mea, voi răspunde cu promptitudine și cred că experiența pe care o voi acumula în noua mea funcție va fi extrem de utilă în România”, a declarat Laura Codruța Kovesi după ce a primit 17 din cele 22 de voturi ale Consiliului Uniunii Europene pentru numirea în funcția de procuror-șef european.

Laura Codruța Kovesi a fost votată la șefia Parchetului European
Laura Codruța Kovesi a fost votată la șefia Parchetului European

Fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție speră ca numirea sa la șefia Parchetului European să schimbe situația în sistemul de Justiție, iar foștii colegi să continue munca pe care ea a început-o.

„Sper ca acest vot să schimbe un pic situația în sistemul de justiție și colegii mei să fie mult mai mobilizați și determinați să continue ce s-a început. Cel puțin când am condus eu DNA rezultate sunt clare și vorbesc singure”, a mai spus Kovesi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI