Lovitură pentru Cumpănașu, pseudo-unchiul Alexandrei, victimă Caracal. Ce se întâmplă cu organizația lui

Lovitură pentru Cumpănașu, pseudo-unchiul Alexandrei, victimă Caracal

Lovitură peste lovitură. Cumpănașu, pseudo-unchiul Alexandrei, victimă Caracal, probleme cu organizația. Ce se întâmplă?

Lovitură pentru Cumpănașu, pseudo-unchiul Alexandrei, victimă Caracal

Alexandru Cumpănașu este vocea familiei Măceșanu. La scurt timp de la dispariția tinerei, jurnalistul a anunțat că fata este nepoata sa. Recent s-a descoperit că bunicul lui Cumpănașu este frate cu bunicul tatălui Alexandrei, ceea ce demonstrează că omul nostru este văr de gradul doi pentru tatăl fetei dispărute, deci rudă de gradul șase cu acesta.

Lovitură pentru Cumpănașu, pseudo-unchiul Alexandrei, victimă Caracal. Ce se întâmplă cu organizația lui
Cumpănașu, alături de tatăl Alexandrei Măceșanu

De când micuța a fost dată dispărută, iar cazul din Caracal a escaladat, în prezent chiar depășind orice scenariu de film, Cumpănașu s-a remarcat ușor, ușor. Anunțul lui către națiune privind candidatura la Președinția România a declanșat un val de reacții în spațiul public, majoritatea acuzându-l că și-a făcut imagine pe seama nepoatei sale.

Cumpănașu înaintează la prezidențiale, cei din jur bat în retragere

Pe lângă vocile care l-au criticat pentru faptul că într-un moment de cumpănă și-a anunțat demersul politic, Cumpănașu se mai lovește de un zid acum. Alte 10 universități s-au retras din organizația sa, după ce consorțiul Universitaria al marilor universități s-a delimitat ferm de Coaliția Națională pentru Modernizarea României și Consiliul Național al Rectorilor a hotărât suspendarea din CNMR.

„În contextul agendei electorale aflată în dezbatere, la acest moment, respingem orice trimitere lansată în mass-media privind existența unor legături sau activități ale Consorțiului în conexiune cu CNMR, care să fi avut alt obiectiv fundamental decât cel de a aplica proiecte în mod corect şi de a sprijini alcătuirea unui cadru legislativ şi normativ foarte clar şi coerent în beneficiul sistemului de învățământ superior din România”, anunță cele 10 universități membre ”Academica Plus”.

Universități din Consorțiul universitar Academica Plus

  • Universitatea din Pitești
  • Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava
  • Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu
  • Universitatea din Ploiești
  • Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia
  • Universitatea „Valahia” din Târgoviște
  • Universitatea din Oradea
  • Universitatea din Petroșani
  • Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad
  • Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI