11 apr. 2024 | 16:09

Lovitură dură pentru Silvestru Șoșoacă. A fost condamnat pentru ultraj, decizia e definitivă

News
Lovitură dură pentru Silvestru Șoșoacă. A fost condamnat pentru ultraj, decizia e definitivă
Decizie finală pentru Silvestru Șoșoacă

Soțul senatoarei Diana Șoșoacă a fost condamnat definitiv în cursul zilei de astăzi, 11 aprilie, pentru ultraj. Ce pedeapsă a primit Silvestru Șoșoacă, după ce a agresat un polițist, aflați în rândurile următoare.

Silvestru Șoșoacă, condamnat definitiv pentru ultraj

Silvestru Șoșoacă a fost trimis în judecată în anul 2022, atunci când l-a agresat pe polițistul Gheorghe Teodor Bălășoiu. Omul legii a venit la cabinetul de avocatură al Dianei Șoșoacă pentru a aplana un conflict cu reporterii italieni de la Rai Uno.

Jurnaliștii doreau să facă un interviu cu Diana Șoșoacă, deoarece în acel moment senatoarea era împotriva vaccinurilor Covid-19. Diana Șoșoacă a fost deranjată de întrebările reporterilor, le-a cerut să plece și l-a pus pe soțul ei să închidă ușa, dar aceștia au refuzat să plece.

Diana Șoșoacă este cea care a sunat la poliție, dar a existat o altercație între Silvestru Șoșoacă și polițistul în cauză. De asemenea, reportera Lucia Goracci a depus o plângere penală împotriva senatoarei, spunând că a fost sechestrată, iar soțul ei ar fi mușcat-o de mână.

În cursul zilei de 11 aprilie 2024, Silvestru Șoșoacă a fost condamnat definitiv pentru ultraj. Acesta trebuie să plătească o amendă în valoare de 18.000 de lei, cuantumul unei zile-amendă fiind stabilit la 100 de lei. În caz contrar, pedeapsa se va transforma în una cu închisoare cu executare, adică 180 de zile sau 6 luni.

Silvestru Șoșoacă cere anchetarea Dianei Șoșoacă

Silvestru Șoșoacă sugerează ca DGASPC ar trebui să inițieze o anchetă în cazul soției sale, spunând că aceasta își supune fiica la tratamente nedrepte. Cei doi se află în proces de divorț.

Pe de cealaltă parte, Diana Șoșoacă și-a acuzat soțul de agresiune timp de ani de zile, motiv pentru care a solicitat monitorizarea acestuia cu ajutorul unei brățări, prin instituirea unui ordin de protecție.

„În primul an am avut ocăsătorie de navetă. De șase ani am crescut-o ca pe copilul meu și m-am implicat în creșterea ei mai mult ca în cea a copilului meu. Scandalul și țipetele au afectat-o.

De mâine încolo, e foarte grav, în majoritatea live-urilor apare fetița. O duce în toată țara, ați văzut-o și săptămâna trecută în roller coaster, Diana a încercat la fel să își facă campanie în stil american. Diana transformă copilul într-o armă.

Mâine e procesul, Diana insista să vină și copilul să depună mărturie. Din 6.000 de brățări, patru au fost stricate pe mine și trei erau stricate din fabrică. Trebuie să breveteze termenul de abuz emoțional”, a declarat Silvestru Șoșoacă.

Poliția Capitalei a emis un ordin de protecție pentru soțul senatoarei, aceasta susținând că soțul și-a lovit și fiica.

„A lovit-o și pe fiica mea, e foarte speriată, vine și în fața blocului. M-a amenințat că va face în așa fel să mă închidă la un spital de nebuni. Dacă nu aș fi avut probe nu aș fi obținut emiterea unui ordin de protecție provizoriu”, a declarat senatoarea.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
WhatsApp nu mai oferă gratuit o funcție importantă. Utilizatorii, obligați să facă abonament
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro