Lovitură dură pentru George Buhnici. A fost părăsit, după 10 ani de fidelitate

Lovitură dură pentru George Buhnici. A fost părăsit, după 10 ani de fidelitate

Lovitură dură pentru George Buhnici. A fost părăsit, după 10 ani de fidelitate. Deși nimeni nu se aștepta la asta, partenerul său a decis să se întoarcă la PRO TV. Despre cine este vorba. 

George Buhnici a fost părăsit, după 10 ani de fidelitate

După 10 ani în care au format una dintre cele mai sudate echipe, Marian Andrei și George Buhnici își despart drumurile profesionale. Marian Andrei s-a întors la emisiune iLike IT de la PRO TV, după un deceniu în care a fost partenerul lui George Buhnici. Dar asta nu este tot, Se pare că Andrei a părăsit și echipa cavaleria.ro, condusă de jurnalist.

„După zece ani de colaborare, în care am lucrat aproape zilnic împreună, a venit momentul în care fiecare pleacă pe partea lui. Trebuie să înțelegem că există momente în viață în care oamenii își doresc lucruri diferite. Îi urăm succes lui Marian. Dacă un om îți este cu adevărat prieten, trebuie să îl lași să își urmeze visul”, a declarat George Buhnici în cadrul podcastului CuriosITy de sâmbătă, 20 februarie, conform celor de la Pagina de Media.

George Buhnici a fost părăsit, după 10 ani de fidelitate. Marian Andrei le-a mărturisit fanilor că părăsește echipa Cavaleria.ro în cadrul aceluiași podcast.

„Ieri a fost ultima mea zi la Cavaleria. Ne despărțim aici drumurile, dar într-un mod foarte plăcut”, a spus Marian Andrei, potrivit paginademedia.ro

Ce mesaj a postat George Buhnici înainte ca Marian Andrei să plece din echipa sa

Marian Andrei și George Buhnici sunt cei doi jurnaliști care au realizat emisiunea iLike IT la PRO TV. Cei doi au părăsit trustul din Pache Protopopescu în luna octombrie a anului 2019. La scurt timp după, Marian Andrei a preluat managementul proiectului Cavaleria.ro, dezvoltat de jurnalistul George Buhnici. Bărbatul are o experiență de mai bine de o decadă în televiziune, în special în domeniul tehnologiei.

George Buhnici a fost părăsit, după 10 ani de fidelitate. George Buhnici a postat sâmbătă, 20 februarie, pe pagina lui oficială de Instagram o fotografie în care anunța ultimul podcast în care aveau să apară cei doi jurnaliști împreună.

„63 de episoade pline de știri interesante din tehnologie, auto și crypto, ba chiar și din viețile noastre personale.
Curiosity 63 este pe blog, link în bio.”, suna mesajul jurnalistului de pe Instagram.

Ce reacții au avut fanii la plecarea lui Marian Andrei de la Cavaleria

Comentariile din partea urmăritorilor au curs în cascadă. Fanii podcastului celor doi jurnaliști i-au transmis toate cele bune lui Marian Andrei, deși le-a părut rău că nu-l vor mai vedea la Cavaleria.ro.

„Cine o sa ii mai zica lui George ca e cringe sau o sa ne mai vorbeasca cu pasiune despre masini?

Marian, sincer, mi-a dat si mie o lacrima. Iti doresc mult succes si ai tot respectul meu!🙏🏼

O să ne fie dor de tine, Marian, dar totul merge înainte, și îți urez tot succesul și binele din lume.🥲❤

Nu o sa fie cavaleria asa cum era cu Marian”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-au scris internauții pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI