Lovitură dură pentru Gabi Bădălău. A fost reținută și acuzată de trafic de influență

Lovitură dură pentru Gabi Bădălău. A fost reținută și acuzată de trafic de influență
Gabi Badalau a primit o noua lovitura in cazul divortului sau

Gabi Bădălău trece prin momente delicate după ce avocata din procesul său cu fosta soție Claudia Pătrășcanu a fost acuzată de trafic de influență. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Avocata divorțului dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, acuzată de trafic de influență

Noi detalii șocante ies la iveală în cadrul celui mai mediatizat divorț al ultimului an. Gabi Bădălău a rămas fără cuvinte atunci când avocata care se ocupă de cazul separării sale legale de artista Claudia Pătrășcanu a fost reținută de oamenii legii, fiind acuzată de trafic de influență.

Crina Stoianovici, avocata controversatului om de afaceri, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind implicată într-un dosar de trafic de influență. Femeia este cercetată, de către autoritățiile de la DIICOT, împreună cu alte 40 de persoane într-un dosar de proxenetism, cămătărie, trafic de influență și spălarea unor monede.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în proces de divorț de doi ani de zile. Deși acum cei doi au revenit la sentimente mai bune, păstrând o relație amicală de dragul celor doi copii ai lor Gabriel și Nicholas, divorțul lor scandalos a fost presărat, de-a lungul lunilor, cu certuri și neînțelegeri.

Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu

Scandalul dintre cele două femei din viața lui Gabi Bădălău este departe de a se fi terminat. Mai mult de atât, de ceva timp acesta s-a mutat în sala de judecată, acolo unde Bianca Drăgușanu o acuză pe artista Claudia Pătrășcanu de calomnie.

„Bianca nu dă înapoi niciodată. Nu va renunța la vreun proces. Mai mult, vara asta a amenințat-o și a jignit-o și mama Claudiei, nu doar aceasta. Nu cred că va trece așa ușor peste astfel de incidente”, ne-a mai spus o persoană din anturajul acestora.”, au declarat surse din anturajul designerului, exclusiv pentru playtech.ro.

Controversata blondină îi cere cântăreței daune morale de 30.000 de euro, după ce a susținut că a pierdut un contract de imagine, după ce mama copiilor iubitului ei a denigrat-o în public.

„Am pierdut un contract de imagine de 30.000 de euro, în urma denigrării sale. În primul proces, pentru că va mai urma încă unul, pentru cele afirmate recent la adresa mea, mi se pare normal să-i cer daune morale această sumă.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Playtech.

Urmăriți Playtech.ro și pe