Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au ajuns la o înțelegere: “Propun să ştergem tot” EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au ajuns la o înțelegere: “Propun să ştergem tot” EXCLUSIV
Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au ajuns la o înțelegere

Cele două vedete au făcut un pact de neagresiune verbal, după ce Bianca Drăgușanu, foarte diplomată, i-a propus rivalei sale să nu se mai atace. Lucrurile par însă să stea cu totul altfel, neoficial…

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au ajuns la o înțelegere

Bianca Drăgușanu i-a aruncat mănușa Claudiei Pătrșcanu, într-o emisiune tv, în care artista o împroșca din nou cu noroi, acuzând-o, printre altele, că este depravată. Aceasta i-a cerut să nu se mai atace, pentru că nu au nimic de împărțit.

”Noi nu avem nimic de împărțit, dar totuși ne certăm. Normal că arunc cu noroi dacă sunt atacată. Bravo ei că are succes, cântă, știu ce înseamnă. Suntem două leoaice care sare una pe alta, însă fără un motiv. Până să intre în conflict cu mine, empatizam foarte bine. Eu îi propun să ștergem tot, să dăm uitării și să nu ne mai certăm. Frate, nu avem nimic de împărțit”, a spus Bianca.

La rându-i, Claudia a replicat că este cazul ca fiecare să-și vadă de viața ei pentru că așa e cel mai bine.

Fără declarații în public

Contactate de Playtech.ro, cele două femei din viața lui Gabi Bădălău, actuala și fosta, au avut o atitudine distantă una de cealaltă, singura noutate fiind însă că ambele au evitat să-și mai arunce cuvinte grele.

”Nu am nimic de declarat”, ne-a spus Claudia, pe marginea ”împăcării” din studioul emisiunii Xtra Night Show, o declarație trasă la indigo dând pe această temă, și fosta asistentă tv.

O persoană din anturajul celor două ne-a mărturisit însă că războiul va reizbucni, asta pentru că încă actuala soție a lui Bădălău nu se va împăca așa ușor cu ideea că Bianca este cea care i-a luat locul, chiar dacă blondina a început relația cu fiul de milionar când acesta se despărțise de mama copiilor săi.

”Bianca și Claudia nu vor ieși niciodată împreună la o cafea. Între ele nu există simpatii, dimpotrivă. Claudia nu o vede deloc cu ochi buni pe aceasta”, ne-a declarat sursa mai sus-menționată.

”Bianca nu dă înapoi niciodată”

De asemenea, există foarte mici șanse ca Bianca să renunțe la procesul de calomnie, în care-i cere Claudiei daune morale de 30.000 de euro, după ce a susținut că a pierdut un contract de imagine, întrucât soția iubitului său a denigrat-o în public.

”Bianca nu dă înapoi niciodată. Nu va renunța la vreun proces. Mai mult, vara asta a amenințat-o și a jignit-o și mama Claudiei, nu doar aceasta. Nu cred că va trece așa ușor peste astfel de incidente”, ne-a mai spus o persoană din anturajul acestora.

”Am pierdut un contract de imagine de 30.000 de euro, în urma denigrării sale. În primul proces, pentru că va mai urma încă unul, pentru cele afirmate recent la adresa mea, mi se pare normal să-i cer daune morale această sumă”, ne-a spus, la rându-i, cu câteva zile în urmă și Bianca.

Împăcată cu un buchet cu 1001 trandafiri

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au parte de o dragoste cu năbădăi, cu multe împăcări și despărțiri. Cei doi se certaseră, recent, chiar de ziua acestuia, și s-au împăcat în urmă cu câteva zile, după ce Gabi Bădălău i-a trimis acesteia un buchet cu 1001 trandafiri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI