Lovitură dură pentru Brigitte Pastramă. Ce urmează să se întâmple cu fiica ei

Lovitură dură pentru Brigitte Pastramă. Ce urmează să se întâmple cu fiica ei
Lovitură dură pentru Brigitte Pastramă. Ce urmează să se întâmple cu fiica ei

Ovodiu Torj vrea să-și ia fiica de la Brigitte Pastramă și mai mult decât atât, fostul soț al brunetei îl susține pe Robert, fiul lui Brigitte. Bărbatul este de părere că tânărul nu se droghează și că, mai curând, Brigitte este cea cu ”probleme”.

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert, ia amploare

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei ia amploare și continuă să implice și alte persoane din viaț celor doi. Este vorba chiar despre Ovidiu Torj, fostul soț al vedetei și tatăl fiicei sale. În emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, prezentată de Dan Capatos, Ovidiu Torj a afirmat că vrea să își ia fiica înapoi. Mai mult decât atât, acesta sare și în apărarea lui Robert și susține că nu consumă substanțe interzise.

Ovidiu Torj
Ovidiu Torj

Ce spune Ovidiu Torj despre Brigitte Pastramă

”L-am crescut și eu un timp pe Robert. Eu l-am dus la școală, îi făceam să mănânce. E un tip sufletist, are o personalitate foarte tare și e un tip care nu minte, nu face prostii. E foarte educat, citit, nu aș crede că s-a drogat. Chiar nu-mi vine să cred. Din punctul meu de vedere, nu s-a drogat și nu face astfel de lucruri. Nu folosește substanțe”, a afirmat Torj la XNS.

În plus, acesta mai susține că Sara, fiica sa, vorbește mereu despre fratele ei vitreg, pe care îl iubește foarte mult. În același timp, Ovidiu Torj a ținut să mai deschidă și subiectul fosta soție. Acesta consideră că ar trebui să meargă la un doctor, că probabil, are o problemă.

”Fiica mea mi-a povestit despre el, că-l iubește. Fosta mea soție cred că fură curent sau are o boală. Mi-a fost soție. Mai bine ar merge la un doctor, poate are o problemă, poate trece prin anumite stări. E foarte grav ce se întâmplă”, a adăugat el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI