Lovitură dură pentru Antena 1 și Cristina Cioran. Amendă uriașă primită de Acces Direct

Lovitură dură pentru Antena 1 și Cristina Cioran. Amendă uriașă primită de Acces Direct
Antena 1 și Cristina Cioran, lovitură dură. Acce Direct, amedat de CNA

Poveștile fără „perdea” și amănuntele care curg lin în platoul de la Acces Direct le-au celor de la Antena 1 o amendă de la CNA. Ce ediție a atras atenția celor de la Consiliul Audiovizualului, care a fost mustrarea și pentru ce, mai exact, s-a petrecut totul?

Acces Direct, amendat de CNA

Lovitură dură pentru Antena 1 și Cristina Cioran! Consiliul Audiovizualului s-a sesizat după ce o într-o anumită ediție de la Acces Direct s-a întrecut limita. Postul de televiziune a fost amendat cu 5.000 de lei pentru limbaj vulgar, în cadrul unei emisiuni din 1 iulie a anului curent. Cazul a ajuns la urechile CNA după ce a fost depusă o plângere din partea unui telespectator care a reclamat că: în cadrul emisiunii acces direct o doamnă povestește amănunte cu conotații sexuale”, conform paginademedia.ro. Monitorizarea momentului i-a șocat mai apoi pe membrii Consiliului. O femeie care era prezentă în studio a povestit, în detaliu, ororile prin care a trecut atunci când a fost agresată sexual de mătușa ei. Moderatoarea emisiunii a reacționat instant la afirmațiile prea vulgare, dar nimic nu s-a mai putut face.

Cristina Cioran (moderatoare): „Doamnă, vă rog foarte mult să nu mai spuneți așa ceva! Da’, dar suntem la televizor! Doamne, în legătură directă cu noi…Nu mai, nu mai, vă rog să nu mai vorbiți!”

Lovitură dură pentru Cristina Cioran și pentru Antena 1! Acces Direct, amendat de CNA
Lovitură dură pentru Cristina Cioran și pentru Antena 1! Acces Direct, amendat de CNA

Acces Direct nu se potolește! Amenzile curg gârlă

Din păcate, cei de la Antena 1, mai ales echipa de la Acces Direct, nu se întâlnesc pentru prima oară cu amenzile de la Consiliul Audiovizual. Reprezentantul Antena Group a vorbit despre cele petrecute în luna iunie.

„Materialele date pe post au fost puse la dispoziţie de tată care are partea lui de subiect şi partea lui de dreptate. Singura chestiune este de cenzură, de a nu apărea acest subiect la televizor, altfel consider că a fost tratat respectându-se prevederile legale. Au fost blurate imaginile prezentate“
Norina Ionescu, reprezentantul Antena Group

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI