Concedieri masive la Tarom și CNAIR. Ministrul Transporturilor a luat decizii drastice

Concedieri masive la Tarom și CNAIR. Ministrul Transporturilor a luat decizii drastice
Restructurări masive la Tarom și CNAIR. Ministrul Transporturilor a dat vestea

Ministrul Transpoturilor aduce vești șocante pentru angajații Tarom și CNAIR! Taie în carne vie și anunță restructurări masive. Câte posturi sunt în pericol și ce a declarat în urmă cu câteva momente Răzvan Cuc? Care sunt cauzele și de ce s-a găsit o soluție atât de tranșantă în situația aferentă?

Ministrul Transporturilor anunță restructurări masive la Tarom și CNAIR

Răzvan Cuc a declarat, în cursul zilei de luni, în cadrul unei conferințe de presă, că se vor face restructurări considerabile în cadrul Tarom și CNAIR. Este vorba despre cele 300 de posturi ale direcțiilor de achiziții, economică și comercial, care vor fi restructurate de către consiliul de administrație. De asemenea, posturile de conducere din CNAIR vor avea și ele același sfârșit. Ministrul Transporturilor a susținut că misiunea este una deja grea, iar că motivul este trecutul pe care îl are Tarom. Acesta a subliniat și că nu trebuie să fie implocate emoțioanal pentru că așa nu se va face nimic. Răzvan Cuc a mai declarat că, pentru început, vor fi restructurate 300 de posturi pentru că din cei 470 de angajați ai departamentelor tehnice majoritatea nu lucrează la potențialul acestora. Ministrul dorește să înființeze un centru separat pentru angajații din domeniul tehnic, astfel să le permită să lucreze pentru numeroase companii în afară de Tarom.

Ministrul Transporturilor anunță restructurări masive la Tarom și CNAIR
Ministrul Transporturilor anunță restructurări masive la Tarom și CNAIR

„Trebuie să uităm de trecut”

„Din cei aproximativ 470 de angajaţi de la tehnic, o parte, aşa m-a informat şi pe mine managementul Tarom, o parte nu lucrează la întregul potenţial. Ce se întâmplă? Noi trebuie să ne uităm şi la trecut un pic. Adică dacă ne uităm la încasările din ultima perioadă, la încasări care se fac de la terţe companii o să vedeţi că au fost în continuă scădere. Şi atunci cred că trebuie dat un imbold şi cred că trebuie făcut un centru separat astfel încât ei să înceapă să lucreze pentru tot mai multe companii, nu numai pentru Tarom”
Răzvan Cuc

Urmăriți Playtech.ro și pe