Lovitură dură pentru Adriana Bahmuțeanu după scandalul cu iubitul grec. Suma pe care trebuie să o plătească vedeta după ce a cerut ordin de protecție EXCLUSIV

de: Ana Maria Păsat
18 07. 2022

La mai bine de un an de când și-au anunțat despărțirea, Adriana Bahmuțeanu și fostul iubit grec, Papadopoulos Nikolaos, a ajuns la cuțite, după ce prezentatoarea tv a cerut ordin de restricție provizoriu, la poliție, împotriva acestuia. Recent, instanța a decis că nu mai este necesară prelungirea acestuia, întrucât artistul nu prezintă pericol. Astfel că Bahmu e bună de plată. Pe lângă datoria pe care grecul susține că o are la el, aceasta trebuie să-i plătească încă 1500 lei reprezentând cheltuieli de judecată.

Lovitură dură pentru Adriana Bahmuțeanu după scandalul cu iubitul grec

După ce a trecut peste mai bine de 180 de procese cu fostul soț, Silviu Prigoană, după cum însăși mărturisea, Adriana Bahmuțeanu a ajuns din nou în fața instanței.

Recent, aceasta a solicitat la Secția de Poliție de care aparține un ordin de restricție, ce i-a fost emis, conform procedurilor legale, pe o perioadă de cinci zile, împotriva fostului iubit grec, Nikolaos Papadopoulos, pe motiv că acesta a agresat-o și a amenințat-o. Inițial, acesta a contestat actul în instanță, susținând prin avocatul său că nu există motive pentru aceasta.

Bahmu, bună de plată

La doua zile după ce contestația i-a fost respinsă, instanța a respins și cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru reclamanta Adriana Bahmuțeanu, ca neîntemeiată.

Mai mult, vedeta tv a fost obligată la plata către artistul grec a sumei de 1500 lei cu titlul de cheltuieli de judecată. Decizia nu este însă una definitivă, Bahmu putând face apel.

Grecul vrea să-i deschidă proces

Adriana Bahmuțeanu și Nikolaos Papadopoulos au ajuns practic, la cuțite, din cauza faptului că iubitul grec a solicitat să i se returneze banii pe care i-a dat fostei iubite, prin virament bancar, sub formă de împrumut.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, suma s-ar ridica la 10.000 de euro, bani pe care vedeta tv nu ar fi putut să-i înapoieze, motivând că suma ar fi mai mică, întrucât cei doi au colaborat la câteva evenimente mari, la care grecul a participat.

Săltat din casă, de mascați

Adriana și grecul Papadopoulos și-au ținut o bună perioadă de timp relația departe de ochii presei. Deși erau împreună de câțiva ani, vedeta tv a vorbit public despre idila lor într-o emisiune tv, după ce iubitul ei de atunci a fost săltat din casă, de mascați, în perioada pandemiei, întrucât completase greșit cererea de declarare a domiciliului, la frontieră.

Acesta a fost carantinat cu forța la un sanatoriu și obligat să plătească 80 de euro pe zi. Bahmu a făcut atunci tot posibilul ca iubitul său să scape de respectiva măsură.

L-a prezentat copiilor

Relația dintre Adriana Bahmuțeanu și Nikolaos Papadopoulos a durat aproximativ patru ani. Cei doi s-au cunoscut într-un cerc de prieteni, mai precis la ziua de naștere a Minodrei, unde artistul grec fusese invitat să cânte.

După o perioadă în care au fost amici și țineau legătura, idila lor a început la câteva luni după ce prezentatoarea tv s-a întors de la un eveniment, de la Madrid. Artistul grec i-a cunoscut copiii Adrianei care obișnuiau să meargă cu fiul acestuia în vârstă de 20 de ani, în oraș.