Lovitură de teatru în războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Ce acuzații dure îi aduce acum cântăreața

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații pentru tatăl copiilor săi

Lovitură neașteptată în scandalul foștilor soți Bădălău. Ce acuzații extrem de dure îi aduce acum Claudia Pătrășcanu tatălui copiilor săi? Scandalul dintre cei doi e departe de a se termina.

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure pentru Gabi Bădălău

Lovitură de teatru în scandalul foștilor soți Bădălău! Războiul dintre Gabi și Claudia ia o turnură neașteptată. Cunoscuta cântăreață își acuză soțul de concediere abuzivă, potrivit portalului istanțelor de judecată. Lângă procesele în care se luptă pentru împărțirea averii și pentru copii se adaugă un nou dosar deschis recent împotriva societății comerciale pe care o conduce Bădălău, arată spynews.ro. Conform documentelor depuse la dosar, artista ar fi fost și ea angajată la firma soțului pe perioada mariajului, iar atunci când s-a decis să divorțeze i s-ar fi desfăcut contractul de muncă, în mod abuziv. Pentru a putea demonstra acest lucru, Claudia a depus diverse documente care să ateste asta. Amintim că în luna august a anului tercut, artista a decis să pună punct căsătoriei sale cu tatăl copiilor și să povestească tuturor motivele pentru care a ales ca cei doi să plece pe drumuri separate.

„După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. (…) Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează!”
Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații pentru Gabi Bădălău. Artista vine cu divezi puternice
Claudia Pătrășcanu, noi acuzații pentru Gabi Bădălău. Artista vine cu divezi puternice

„Ne uitasem, păream niște străini”

„Adevăratele dureri sunt cele pe care le duci în tăcere şi în legătură cu care nu vrei să fii nici compătimit şi nici mângâiat. Omul pe care îl iubeam, cel pe care îl consideram sufletul meu pereche, pe care l-am ales şi căruia i-am dăruit doi copii superbi şi sănătoşi dispăruse, de o lungă perioadă de timp, din viaţa de familie. Se întâmplase cu un an în urmă ca, în viaţa iubirii mele, a tatălui copiilor mei, să apară altcineva. Soţia şi copiii nu mai contau, ne uitase, păream nişte străini”
Claudia Pătrășcanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI