Lovitură de teatru în dosarul lui Mario Iorgulescu! Cum a scăpat basma curată

Lovitură de teatru în dosarul lui Mario Iorgulescu! Cum a scăpat basma curată

După ce a produs în toamna anului trecut accidentul în urma căruia un bărbat a murit, Mario Iorgulescu scapă basma curată. În aceste zile s-a produs o adevărată lovitură de teatru în dosarul fiului șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu.

Lovitură de teatru în dosarul lui Mario Iorgulescu! Cum a scăpat basma curată

E de notorietate accidentul pe care Mario Iorgulescu l-a produs pe 8 septembrie 2019, în urma căruia un bărbat a murit. Luna trecută, mai exact pe 5 martie, judecătorii de la Tribunalul București au decis arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu pentru o perioadă de 30 de zile. Instanța a luat în considerare faptul că fiul lui Gino Iorgulescu ar fi condus sub influența alcoolului și a drogurilor, la data producerii tragicului accident. Expertizele au arătat că Mario a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe oră, deși limita legală era 50 de kilometri pe oră.

Cunoscutul avocat Cristian Ene a contestat decizia inițială a Tribunalului București, hotărâre prin care Mario era „arestat” în lipsă, și a reușit să obțină la Curtea de Apel București anularea mandatului. Apărătorul său, Cristian Ene, a contestat decizia de la fond și, în urmă cu puțin timp, a reușit să dea lovitura. El i-a convins pe judecătorii de la Curtea de Apel că emiterea mandatului de arestare a fost ilegală, așa încât mandatul a fost anulat, iar solicitarea Parchetului va fi rejudecată la Tribunalul București. Surse judiciare au mărturisit în exclusivitate pentru Gândul că motivul Curții de Apel a fost lipsa procedurii de citare.

După accidentul din septembrie, Mario Iorgulescu a fost transferat cu ajutorul unei aeronave, dotată exact ca o ambulanță, la Clinica San Raffaele, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate din Europa. Mutarea s-a făcut pe semnătura familiei Iorgulescu, pentru că medicii de la Spitalul Elias nu le-au recomandat asta celor doi părinți. Pe 7 octombrie 2019, fiul lui Gino Iorgulescu a fost externat şi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. Fiul șefului LPF a fost internat ulterior la o altă clinică din Italia, unde se află și în prezent.

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. Tatăl victimei sale cere o expertiză de urgență

Ce au susținut procurorii în motivarea cererii de arestare a lui Mario Iorgulescu

„Pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău, mun. București, inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul (…) cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, pătrunzând pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Șos. Chitilei și str. Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, urcând vehiculul cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima V. D.-A., care a decedat pe loc, toate acestea în condițiile în care, din momentul în care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, inculpatul nu a acționat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum”, susținuseră procurorii în motivarea cererii de arestare.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI