Lovitură de teatru în cazul Caracal! Avocata familiei Melencu, anunțul care răstoarnă tot

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Avocata familiei Melencu, anunțul care răstoarnă tot
Cazul Caracal. Victorie pentru familia Luizei Melencu. Ce au decis acum magistrații în legătură cu Dincă

Detalii de ultimă oră și ipoteze nemenționate din cazul Caracal sunt scoase la lumină de către avocata familiei Melencu. Procesul lui Gheorghe Dincă a fost reluat săptămâna trecută și potrivit declarațiilor acestuia Luiza Melencu, adolescenta care a dispărut în dimineața zilei de 14 aprilie 2019, ar fi ajuns în bârlogul monstrului. Totuși, Carmen Obîrșanu nu este de aceeași părere.

Răsturnare de situație în cazul care a zguduit România

Carmen Obîrșanu, avocata familiei Melencu, susține că, în ciuda declarațiilor monstrului din Caracal (care a spus că eleva a fost prizoniera lui timp de câteva zile), Luiza nu ar fi trecut pragul locuinței acestuia.

Ba mai mult, potrivit spuselor lui Dincă, el împreună cu un sătean ar fi violat-o pe fată încă din prima zi în care au sechestrat-o.

Dar lucrurile par să ia o altă formă întrucât avocata familiei Melencu a declarat că: „procurorii aveau nevoie de o confirmare care să le susţină povestea cu Luiza omorâtă în casa lui Dincă. Din fericire, această confirmare nu a venit din America“, iar în rechizitoriu sunt descrise în detaliu „grozăviile pe care procurorii pretind că s-au petrecut în acea casă“.

Dincă nu prea era prieten cu spălatul

Obîrșanu a mai declarat pentru evz.ro. că „Dincă nu prea era prieten cu spălatul. Ca să nu mai vorbesc despre Risipiţeanu, care era un om al străzii. Dacă s-ar fi petrecut acele grozăvii cu cei doi nespălaţi, Luiza ar fi vomat. Sau, cel puţin, ar fi salivat abundent. Ori în casă nu s-au găsit nici un fel de urme, nici de vomă, nici de salivă“.

Luiza Melencu a dispărut într-o dimineaţă de duminică, în data de 14 aprilie 2019. Timp de 102 zile autorităţile nu au căutat-o, iar cazul ei a devenit cunoscut abia în 26 iulie, când procurorul a aflat de la televizor de Alexandra Măceşanu, fata care a ieşit la ocazie şi a fost sechestrată în casa lui Gheorghe Dincă, cunoscut drept monstrul din Caracal.