Lovitură de proporții pentru Brigitte Sfăt. Fosta lui Ilie Năstase pierde bani grei în aceaste zile

Lovitură de proporții pentru Brigitte Sfăt. Fosta lui Ilie Năstase pierde bani grei în aceaste zile
Când șaormeria nu-ți mai plătește chiria

Brigitte Sfăt a pus-o original de când cu pandemia de coronavirus! Ea fost surprinsă zilele trecute plictisindu-se la șaormeria pe care o are și întreținându-se cu angajații.

Pierderi pe bandă rulantă în industria ospitalității

Industria ospitalității a încasat o lovitură nemiloasă de la pandemia de Covid-19. Închiderea restaurantelor și a teraselor, izolarea oamenilor în case a dus la pierderi uriașe în acest domeniu. Nici șaormeria pe care o are Birigitte Sfăt nu se simte mai bine. Dacă înainte, la ora prânzului, n-aveai loc să arunci un ac, acum bate vântul frunza-n dungă!

Angajații spun că așa ceva n-au văzut de când lucrează ei. „Încasăm 10% din cele mai proaste zile”, a spus un angajat, „dacă mai continuăm așa, ne ducem în cap”.

Brigitte Sfăt și pericolul ascuns din bucătăria goală
Brigitte Sfăt și pericolul ascuns din bucătăria goală

Pericolul din farfuria goală e mai mare decât pericolul din farfuria plină

Dar nu numai restaurantele de tip fast-food se plâng că nu mai au clienți, ci și alte localuri, terase și pizzerii. De când oamenii au descoperit că-și pot găti și singuri, restaurantele șomează. Poate că asistăm la o recalibrare a vieții umane, în general, deși e greu de presupus asta, în condițiile în care nevoile create artificial de această industrie ne-au făcut mai comozi și mult mai consumiști, ceea ce înseamnă că, după epidemie, ieșitul la restaurante și terase se va relua. Nu e nimic rău în asta, doar că există acest pericol ca oamenii să reînvețe că mai au și alternative la ieșiri.    Când farfuria e plină, clientul e cel aflat în pericol. Când farfuria e goală, restaurantul e în pericol.

Dacă, Doamne ferește, oamenii vor învăța să gătească, Brigitte Sfăt se va vedea în fața unei situații dramatice: să pună mâna să se reinventeze profesional. Sau să mai participe la o emisiune TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI