Lovitură cruntă pentru Simona Halep. Este un pas uriaș în spate pentru ea

Lovitură cruntă pentru Simona Halep. Este un pas uriaș în spate pentru ea
Ce veste cruntă a primit Simona Halep

Simona Halep, este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis la nivel mondial. Milioane de oameni o urmăresc pe aceasta și așteaptă cu sufletul la gură ca ea să mai marcheze câte o reușită. Cu toate acestea, românca a primit o lovitură dură, chiar la începutul anului 2022.

Ce s-a întâmplat cu Simona Halep. Sportiva, extrem de afectată

Simona Halep a reușit să câștige un premiu în valoare de 31.000 de dolari pentru turneul WTA Melbourne 1. Totuși, sportiva se confruntă cu anumite probleme care au legătură cu partea financiară. Se pare că accidentările suferite în ultimul an au afectat-o pe aceasta.

Sportiva din Constanța, aflată pe locul 15 mondial, a reușit să se mențină într-un top al banilor câștigați pentru foarte mult timp. Din păcate, veniturile sale au avut de suferit după ce aceasta s-a accidentat la gambă, în cadrul turneului WTA 1000 de la Roma, potrivit Playsport.ro.

Românca se apropie de un câștig din tenis în valoare de 38 de milioane de dolari, ea adjudecând al 23-lea titlul din carieră la turneul din seria WTA 250 de la Melbourne. Totuși, ea a fost depășită de Naomi Osaka atunci când vine vorba despre clasamentul celor mai bine plătite sportive de la nivel mondial.

Simona Halep, detronată. Ce veste dură a primit sportiva

Naomi Osaka a reușit să câștige 57,3 milioane de dolari în ultimul an, aceasta bucurându-se de foarte multe contracte de publicitate cu diverse companii. Surorile americane Serena și Venus Williams ocupă următoarele două locuri, ele adunând 45,9 milioane de dolari, respectiv 11,3 milioane de dolari.

De asemenea, în topul realizat de către Forbes se află și Ko-Jin Yong, care practică golful, aceasta câștigând 7,5 milioane de dolari, P.V Sindhu, care și-a construit o carieră în badminton, cu o valoare de 7,2 milioane de dolari, dar și Nelly Korda, implicată în golf, cu 5,9 milioane de dolari.

Ce nume importante au mai fost incluse în topul celor mai bine plătite sportive

Nu lipsește nici Candace Parker, care și-a construit o carieră prin multă muncă în lumea baschetului, cu 5,7 milioane de dolari. În topul respectiv, cinci dintre cele mai bine plătite zece sportive provin din lumea tenisului. Liderul clasamentului WTA, australianca Ashley Barty, apare cu 6,9 milioane de dolari.

Cu toate acestea, Simona Halep nu se ferește de anumite investiții costisitoare. Sportiva își dorește să ridice un mini-hotel în zona Mamaia Nord-Năvodari în acest an. Ea a obținut deja de la Primăria Năvodari toate autorizațiile pentru a construi imobilul respectiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI