Loteria bonurilor fiscale, luna octombrie: extragere duminică, 20 octombrie 2019. Data și suma câștigătoare

Loteria bonurilor fiscale, din luna octombrie, își are extragerea astăzi, pe 20 octombrie 2019. De asemenea, pe site-ul Loteriei Române este anunțat care va fi bonul câștigător, extras pentru luna septembrie.

Loteria bonurilor fiscale, luna octombrie: extragere duminică, 20 octombrie 2019

Loteria bonurilor fiscale din octombrie are extragerea duminică și după centralizarea cererilor de revendicare a premiilor ar putea exista și o a doua extragere, dacă numărul bonurilor este mai mare de 100. Vor fi deteminate maximum 100 de bonuri câștigătoare. Românii norocoși și care au păstrat absolut toate chitanțele pentru perioada lunii septembrie 2019 pot afla daca au câștigat în această seară.

Loteria bonurilor fiscale, luna octombrie: extragere duminică, 20 octombrie 2019. Data și suma câștigătoare
Loteria bonurilor fiscale are extragerea pe octombrie în această duminică

Rezultatele extragerii urmează să fie publicate și pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), pe cel al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), dar și pe cel al C.N. „Loteria Română” (CNLR). Perioada pentru care vor fi afișate rezultatele este de 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, pe timpul acestor 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Ce premii pot câștiga românii la Loteria bonurilor fiscale?

Odată cu fiecare extragere lunară sau ocazională a Loteriei bonurilor fiscale, se vor extrage două valori diferite de bonuri fiscale câștigătoare, pentru acordarea premiilor. 80 din cele maximum 100 de premii, ale fiecărei extrageri, se acordă pentru bonurile fiscale câștigătoare cu valoarea cuprinsă între 1 și 99 de lei. De asemenea, 20 din cele maximum 100 de premii se vor acorda pentru bonurile cu valoarea între 100 și 999 de lei.

La fiecare extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, majoritatea premiilor se acordă pentru chitanțele câștigătoare care au valoare între 1 și 99 lei. De aceea, vor exista două valori câștigătoare, la fiecare extragere. În momentul de față, cele maximum 100 de premii pentru fiecare extragere se acordă doar pentru o singură valoare câștigătoare de bon, între 1 și 999 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI