Loteria bonurilor fiscale. Ce bonuri au ieșit câștigătoare la extragerea din luna iunie

Loteria bonurilor fiscale. Extragerea pentru luna iunie

Dacă ai participat la loteria bonurilor fiscale, iată care au fost cele câștigătoare. Ministerul Finanțelor Publice a organizat, în cursul zilei de duminică, o nouă extragere pentru bonurile fiscale din luna iunie.

Loteria bonurilor fiscale. Care sunt câștigătoarele din luna iunie?

Ministerul Finanțelor Publice a indicat câștigătoarele lunii iunie. Acestea au fost bonurile fiscale în valoare de 693 de lei, emise pe data de 2 iunie, la extragerea bonurilor fiscale de duminică. Conform Ministerului Finanțelor Publice, dacă numărul cererilor de revendicare va fi mai mare de 100, se va organiza și o a doua tragere, pentru a putea determina alte bonuri câștigătoare.

Rezultatele vor apărea pe site-ul oficial al Ministerului Finanțelor Publice(MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. “Loteria Română” (CNLR), în minimum 30 de zile. Un bon fiscal poate fi numit câștigător dacă a fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal, dacă sunt elizibile toate informațiile obligatorii, dacă are valoarea totală exprimată în moneda națională, dacă a fost emis în ziua extrasă și dacă nu are menționat niciun cod de înregistrare fiscală al cumpărătorului.

Loteria Bonurilor Fiscale. Extragerea pentru luna iunie
Loteria Bonurilor Fiscale. Extragerea pentru luna iunie

Când se organizează loteria bonurilor?

Loteria bonurilor fiscale constă într-o tragere aleatorie de numere cu scopul acordării unor premii în bani. Loteria este organizată în fiecare lună și se facă astfel:
a) un număr cuprins în intervalul dintre 1 şi 999 inclusiv, reprezentând valoarea totală a bonului fiscal fără subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adăugată. Numărul reprezentând valoarea totală a bonului fiscal rezultă în urma extragerii succesive a trei serii de cifre, cuprinse între 0 şi 9;
b) un număr reprezentând ziua emiterii bonului fiscal aferentă lunii sau intervalului calendaristic, după caz, pentru care se organizează Loteria bonurilor fiscale.

Loteria bonurilor fiscale poate fi organizată şi ocazional după cum urmează:
a) cu ocazia sărbătorilor legale;
b) în situaţiile în care la extragerile lunare nu există câştigători două luni consecutive;
c) în alte situaţii stabilite prin ordin al ministrului finanţelor publice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI