Lorena Buhnici, prima reacție după scandalul provocat de soțul său. Ce mesaj le transmite femeilor care s-au simțit jignite

Lorena Buhnici, prima reacție după scandalul provocat de soțul său. Ce mesaj le transmite femeilor care s-au simțit jignite
Lorena și George Buhnici

George Buhnici, cunoscutul realizator de vloguri de tehnologie, case, criptomonede, autoturisme, investiții, dar și de alte teme utile pentru români a stârnit un val de indignare în rândul fanilor săi, provocându-le o dezamăgire profundă. Motivul este cauzat de mai multe declarații nepotrivite, în timp ce se afla la festivalul Neversea, desfășurat la Constanța, însoțit de soția sa.

George Buhnici, derapaj halucinnat la adresa femeilor

Deși este cunoscut drept un bărbat carismatic, inteligent și mereu informat, George Buhnici a reușit să-și dezamăgească o parte din public, după ce a afirmat câteva lucruri total deplasate despre aspectul femeilor, dar și despre soția sa, pe care a lăudat-o că seamănă mai degrabă cu o minoră, încurajând astfel pornirile sexuale îndreptate către persoanele cu vârsta sub 18 ani.

„Am venit să ne întâlnim cu prietenii, să ridicăm degetul mijlociu în faţa pandemiei, să ne uităm acolo, în depărtare, la 60 de kilometri, şi să ne bucurăm că nu suntem acolo şi suntem aici şi să ascultăm muzică bună

Şi-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut şi fete care nu arată foarte bine. Şi nu aş vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele, aş vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală.

Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăţi piele şi sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi şi cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la ţâţe şi la buci? Aia vreau să văd la mare!

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele. Jur. Uită-te la ea!”, a declarat George Buhnici unui reporter de la Xtra Night Show.

Cum își apără Lorena Buhnici soțul

Soția lui George Buhnici, care se afla alături de el atunci când a făcut declarațiile extrem de controversate, a transmis un mesaj manifest împotriva criticilor și insultelor aduse la adresa soțului său după declarațiile făcute pe plaja de la Neversea.

Potrivit adultei „cu trup de minoră”, afirmațiile lui George Buhnici au fost scoase dn context, tocmai cu scopul de a învinovăți și a-I face rău, trezind sentimente de furie în rândul mai multor persoane. Mai mult, aceasta a motivat că soțul său a făcut referire la obezitate, o problemă cu care se confruntă, din păcate, mulți români.

„Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul.

Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm.

De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena Buhnici, făcând trimitere către un text lung scris de soțul ei luni, 18 iulie, pentru a explica ce a vrut să spună, de fapt.