Loredana Groza șochează toți fanii. Cum a apărut acum, aproape dezbrăcată

de: Bișinicu Andreea
03 06. 2021

Face ea ce face și tot ajunge în centrul atenției. Ce a făcut Loredana Groza, mai nou, de i-a lăsat mască pe fanii artistei. Focoasa blondină a apărut aproape dezbrăcată, spre deliciul reprezentanților sexului puternic. Cum arată vedeta la 50 de ani, de fapt și de ce au criticat-o internauții.

Loredana Groza șochează toți fanii

Loredana Groza adoră să provoace și să stârnească cele mai ascunse fantezii în sufletele și mințile bărbaților de pretutindeni. Artista arată senzațional la 50 de ani și nu se jenează să evidențieze cât de bine se simte în propria-i piele. E frumoasă, e senzuală și vrea să demonstreze că vârsta reprezintă doar data nașterii din buletin, Loredana având un suflet veșnic tânăr.

Obișnuită să „șocheze” audiența apărând în ipostaze din ce în ce mai îndrăznețe, extravaganta cântăreață și-a lăsat, din nou, fanii mască cu fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale.

Jurata de la Next Star a făcut publică o fotografie cu ea din dormitor. Loredana s-a pozat în așternuturi, într-o lenjerie neagră, dantelată și transparentă, menită să facă întreaga suflare masculină din România să ofteze.

Binențeles că părerile au fost împărțite și de această dată. În timp ce unii dintre fanii vedetei au complimentat-o pentru felul în care arată, alți internauți au criticat-o pe Loredana Groza, spunând că o vedetă de talia ei nu are nevoie să apeleze la asemenea tertipuri pentru a atrage atenția:

„Încă puțin și te vedem goală. Cât de mult te apreciez pentru ceea ce ești și ce faci… tot pe atât nu înțeleg de ce pozezi în starleta porno în ultimul timp, chiar nu ai nevoie! Te faci de râs, îți faci de râs toată cariera din spate. Doar pentru că te vezi sexy și ești mândră de cum arăți nu trebuie să te postezi pe rețelele de socializare atât de dezbrăcată”, sunt doar câteva dintre comentarii pe care Loredana Groza le-a primit la imaginea cu pricina, postată pe Instagram.

Cum a apărut Loredana Groza îmbrăcată la Next Star

Din cauza pandemiei de coronavirus, showul Next Star a fost întrerupt, iar filmările au fost reluate de acum câteva săptămâni, spre bucuria celor mici și a celor mari. Telespectatorii îi pot vedea pe Loredana, Dorian Popa și Ștefan Bănică în fiecare sâmbătă seara la Antena 1.

Deși cei doi artiști masculini atrag atenția domnișoarelor, Loredana Groza i-a lăscat mască pe toți atunci când a apărut în cea mai recentă ediție a celui mai iubit show de talente cu și pentru copii din România.

Jurata a optat, pentru această ocazie, pentru o coafură lejeră și o rochie albă, lungă, cu un decolteu generos, care i-a pus în valoarea formele voluptoase și trupul modelat. Loredana a făcut spectacol, și de această dată, cu un taraf.