24 sept. 2024 | 18:30

Loredana Groza, o nouă apariție controversată. Iluzia optică cu care a creat senzație pe rețelele de socializare

Monden
Loredana Groza, o nouă apariție controversată. Iluzia optică cu care a creat senzație pe rețelele de socializare
Loredana Groza, o noua aparitie controversata

Loredana Groza a reușit din nou să stârnească o mulțime de reacții online, după ce și-a făcut apariția într-o ținută care a lăsat internauții fără cuvinte. Deși body-ul purtat de vedetă o acoperă destul de bine, designul său a creat o adevărată iluzie optică. Fanii nu au întârziat să-și exprime admirația, dar și confuzia, inundând secțiunea de comentarii.

Loredana Groza i-a băgat în ceață pe internauți

Loredana Groza, cunoscută pentru stilul său nonconformist, a ales o ținută ce a creat vâlvă pe rețelele sociale. Body-ul de culoarea pielii, decorat cu un desen ce imită forma unor sâni, a fost cel care a captat atenția tuturor.

Deși aparent acoperită, designul inteligent a dat senzația că vedeta ar fi mult mai expusă decât în realitate. Reacțiile nu au întârziat să apară, fanii exprimându-și surprinderea și admirația: ”Era să-mi iau plasă! Super body-ul!” sau ”Ador body-urile astea, sunt atât de realiste”.

Loredana, la 54 de ani, continuă să surprindă prin aparițiile sale îndrăznețe, confirmând că își păstrează o formă fizică de invidiat și o energie debordantă. Vedeta demonstrează că vârsta nu este un obstacol în a adopta stiluri îndrăznețe și inovatoare.

Secretele siluetei sale de invidiat

Pe lângă stilul ei vestimentar spectaculos, Loredana Groza este admirată și pentru felul în care reușește să se mențină într-o formă fizică excelentă.

Artista a dezvăluit că unul dintre secretele sale este o dietă echilibrată și extrem de sănătoasă. Vedeta a eliminat complet din alimentație carbohidrații rafinați, glutenul și zahărul. Aceasta își începe ziua cu un iaurt, adesea acompaniat de semințe de in sau fructe proaspete.

”Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte”, a explicat artista, acum ceva timp, pentru Unica.

La prânz, celebra cântăreață optează pentru proteine slabe, cum ar fi peștele sau carnea de curcan, alături de legume proaspete.

Citește și Imagini de colecție cu Loredana Groza. Cum arăta artista la debutul său în muzică FOTO!

Un stil de viață sănătos și activ

Loredana Groza nu doar că acordă o atenție sporită dietei, dar își menține și un regim de activitate fizică regulată. Aceasta a renunțat complet la alimentele fast-food și la produsele de patiserie, preferând opțiuni mai nutritive, care o ajută să își păstreze vitalitatea.

”Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic”, a afirmat vedeta, comparându-și dieta strictă cu cea a campionului de tenis.

Prin aceste alegeri alimentare și stil de viață echilibrat, Loredana Groza demonstrează că, indiferent de vârstă, poți arăta și te poți simți excelent dacă îți îngrijești corpul cu atenție și dedicare.

Citește și Loredana Groza a publicat o poză emoționantă cu Alain Delon. Detaliul pentru care a fost taxată dur de fani FOTO!

Digisport.ro
Răsturnare de situație: UEFA le-a luat finala de Champions League!
Stirile PROTV
Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Produs periculos într-un hipermarket. A fost retras de urgență
Spynews.ro
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
Generația Z nu rezistă prea mult pe piața muncii. Experții spun că problema pleacă de la sistemul educațional
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
De nerecunoscut! Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată la 44 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii au dat zoom
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Cum sunt înșelați românii. Plătesc mai mult pentru produse false
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
A murit marele actor al României. A părăsit scena. Drum lin, maestre!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro