20 sept. 2021 | 13:24

Loredana Groza, lovitură dură din partea Antena 1 după ce a ajuns pe perfuzii la spital. Postul TV e ferm EXCLUSIV

Monden
Loredana Groza, lovitură dură din partea Antena 1 după ce a ajuns pe perfuzii la spital. Postul TV e ferm EXCLUSIV
Loredana Groza, lovitură dură din partea Antena 1 după ce a ajuns pe perfuzii la spital

Nonconformista solistă Loredana Groza (50 de ani) se confruntă, zilele acestea, cu probleme de sănătate, dar se pare că nu este vorba despre ceva grav. În această perioadă delicată pentru artistă, Antena 1 îi mai dă o lovitură, fiind șanse de 80% să i se întrerupă colaborarea cu emisiunea ”Next Star” din cauza ținutelor indecente pe care le-a etalat, sezonul trecut, la masa juraților. Surse din Antena 1 ne-au dezvăluit, în exclusivitate, numele celor trei artiste propuse în locul ei: ”Se dorește să fie adus cineva din zona muzicii populare. Sunt trei vedete propuse.”

Loredana Groza, lovitură dură din partea Antena 1 după ce a ajuns pe perfuzii la spital

Loredana Groza a ajuns duminică, 19 septembrie, la spital. Organismul ei a cedat ca urmare a spectacolelor-maraton susținute în ultima vreme, fiind una dintre cele mai solicitate artiste în vară, la concerte și la cumetrii.

Cântăreața s-a pozat ieri alături de cadrele medicale și a postat pe Facebook un mesaj scurt, deloc alarmist, privind starea ei de sănătate. Dar și câteva cuvinte în care le mulțumește fanilor pentru grija pe care i-o poartă:

”Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și sprijinul acordat. Toată dragostea și recunoștința mea”, este mesajul Loredanei Groza pentru fanii din mediul online.

Dar ce a pățit artista? Surse din Antena 1 ne-au declarat, în exclusivitate pentru Playtech.ro:

”Se pare că este vorba doar despre o cădere de calciu de la oboseală, i s-au făcut perfuzii și analize. Să sperăm că nu este ceva mai grav. A muncit foarte mult în ultima vreme, a avut multe contracte, este foarte obosită, organismul a cedat”, ne-au mărturisit, în exclusivitate, surse din anturajul Loredanei.

Maria Cârneci, Sofia Vicoveanca și Vlăduța Lupău, propuse în locul Loredanei la ”Next Star” (Antena 1)

Aceleași surse ne-au mai menționat, în exclusivitate pentru Playtech.ro, că sunt șanse de 80% ca Loredana Groza, care este jurat și la ”X Factor”, să fie exclusă din componența echipei emisiunii ”Next Star” (Antena 1):

”Se dorește să fie adus cineva din zona muzicii populare românești. Sunt trei vedete propuse: Maria Cârneci, Sofia Vicoveanca și Vlăduța Lupău. Maria Cârneci a mai făcut parte din acest juriu, este empatică, are lipici la copii, iar Vlăduța Lupău este una dintre cele mai frumoase soliste din noua generație de artiste de muzică populară. Loredana Groza este foarte talentată, dar venea îmbrăcată cam indecent pentru o emisiune pentru copii, i s-a atras adesea atenția”, ne-au mai spus sursele noastre.

”Unii părinți și bunici au comentat că Lori e prea indecentă”

Reporterii Playtech.ro au anunțat, în exclusivitate, încă de acum 4 luni, despre posibila înlocuire a Loredanei Groza din cauza ținutelor vestimentare extrem de decoltate, cu vedere la bustul impozant. Cum era și firesc, părinții și bunicii micuților participanți comentau că, deși e simpatică, talentată și sexy, diva nu prea se potrivește cu formatul emisiunii-concurs pentru școlari, din cauza ținutelor obraznice:

”Loredana este obișnuită să își expună sânii superbi, dar acesta este un concurs cu și despre copii, unii părinți și bunici au comentat, pe la colțuri, că e prea indecentă. I s-a sugerat, subtil, să-și schimbe stilul vestimentar. Au mai fost două soliste în juriu de-a lungul timpului, Alina Eremia și Lora, dar veneau îmbrăcate decent, păreau două școlărițe”, ne dezvăluiau atunci surse din cadrul Antenei 1, pentru Playtech.ro.

Loredana Groza, certată, pe Internet, de fanii emisiunii ”Next Star”

Loredana Groza continuă să pozeze în ipostaze sexy și la 50 de ani, mai ales în vacanțe, însă a fost ”taxată” la greu de fanii emisiunii ”Next Star”. Internauții i-au lăsat mesaje răutăcioase, pe conturile ei sociale:

”Material didactic pentru clasele 5-8”, ”N-are nicio operație estetică și dacă nu-i scria numele nu știam că e ea” sau ”Ești o mare cântăreață, nu știu dacă e nevoie să pozezi în starletă porno”.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro