Loredana Groza le dă replica celor care o critică pentru aparițiile ei îndrăznețe. Cum se purta vedeta la 22 de ani

Loredana Groza le dă replica celor care o critică pentru aparițiile ei îndrăznețe. Cum se purta vedeta la 22 de ani

Renumita artistă a primit un val de critici din partea fanilor, pentru că s-a afișat într-o ținută provocatoare. Cu câteva zile în urmă, Loredana Groza și-a făcut simțită prezența în emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a purtat o rochie cu un decolteu generos. Vedeta a fost sancționată și de către CNA pentru alegerea vestimentară.

Loredana Groza le dă replica celor care o critică pentru aparițiile ei îndrăznețe

Mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea din mediul online a Loredanei Groza au susținut chiar că vedeta nu mai este la prima tinerețe, iar de aceea apariția ei, cu decolteul mult prea la vedere, a fost catalogată drept șocantă. Totuși, cântăreața de 49 de ani nu s-a lăsat deloc afectată de criticile primite, pentru că a decis să le dea chiar o replică răutăcioșilor.

Loredana Groza le dă replica celor care o critică pentru aparițiile ei îndrăzneață. Cum se purta vedeta la 22 de ani
Loredana Groza a postat pe Instagram o poză rară (în stânga) de la vârsta de 22 de ani

Celebra Lore a decis să le amintească românilor care s-au simțit rușinați de decolteul său mult prea voluminos cum se purta, în anii tinereții. În acest sens, solista de muzică pop a publicat o poză, pe contul său oficial de Instagram. În respectiva imagine, artista are vârsta de 22 de ani și pozează într-o ipostază cu mult mai provocatoare.

„Aveam 22 de ani în poza asta. Am fost întotdeauna un copil rebel. Fotografia a fost realizată de legendarul fotograf italian Bruno Oliviero, în Roma.”, a scris Loredana Groza, în dreptul unei imagini cu ea din tinerețe.

În ultimele luni, vedeta s-a afișat în tot soiul de ținute considerate excentrice, pe la diverse evenimente mondene. Pe cât de mult succes are atunci când urcă pe scenă, pe atât de mult pare să își fi „supărat” fanii. Însă, alături de ultima ei postare au venit și câteva mesaje de încurajare din partea internauților, pentru că Loredana e în continuare foarte îndrăgită de public.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI