Loredana Groza, detalii neaşteptate despre fiica sa, Elena. Ce obişnuiesc cele două să facă împreună de ceva timp. Mai rar aşa ceva

Loredana Groza, detalii neaşteptate despre fiica sa, Elena. Ce obişnuiesc cele două să facă împreună de ceva timp. Mai rar aşa ceva
Cum își petrece Loredana Groza timpul alături de fiica ei

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cântăreața a vorbit în exclusivitate pentru Ego.ro despre activitățile pe care le are alături de Elena, fiica ei, atunci când timpul îi permite.

Cum își petrece timpul liber Loredana Groza alături de fiica ei

Loredana Groza este o artistă care își dedică majoritate timpului muzicii, însă asta nu înseamnă că nu petrece timp alături de fiica el, Elena, în vârstă de 24 de ani. Cele două merg la sală împreună, iar fata artistei este pasionată de antrenamentele grele alături de mama ei.

De asemenea, Elena este genul de persoană care acceptă oricând o provocare și nu fuge de lucrurile mai grele. Este deschisă mereu pentru noi aventuri și mereu cu zâmbetul pe buze.

“Ne place să mergem la sală împreună. Ei nu îi plăcea, dar am atras-o în această chestie. Acum am observat că este foarte atrasă de antrenamente mai grele decât de cele simple. Până acum câteva săptămâni, avea antrenamente mai simple și de ceva timp le-a început pe cele mai dure. Îi plac provocările. Asta m-a bucurat foarte tare, că, de obicei, lumea fuge de răspundere sau de greu. Ea, uite, că a reușit”.

Ce pasiuni mai are Loredana Groza, în afară de muzică

Artista a mai vorbit despre o altă pasiune de a ei, actoria. Loredana a dezvăluit că și-ar dori să joace rolul unei femei puternice, o femeie care să inspire alte femei. Cântăreața vrea să fie un exemplu de urmat pentru celelalte tinere din România.

“Aș vrea să joc un rol contre-emploi, un rol opus felului meu. Se spune că personajele negative sunt cele mai greu de jucat și cele mai provocatoare. Sunt în discuții. Trebuia să joc în filmul lui Sergiu Nicolaescu. Chiar înainte să plece dintre noi, eram pe ultima sută de metri pentru un lungmetraj despre Maria Tănase. Din păcate, nu a fost să fie, dar mi-ar plăcea să interpretez o femeie puternică, o femeie care să inspire alte femei. Femeile au nevoie de asta ca de aer, mai ales în ziua de azi, în care suntem provocați de perfecțiune, de aceste false frumuseți pe care ni le vinde media. Important este să ne păstrăm frumusețea interioară și să rămânem cât mai nealterate pentru că sunt atâtea modalități pe lumea aceasta fără să faci chestii extreme. Asta vreau să spun, acesta este mesajul meu”, a povestit Loredana Groza pentru Ego.ro.

Citește și: Videoclipul în care Loredana Groza şi-a făcut de cap. A dansat la bară fără reţineri, spre fericirea admiratorilor

Urmăriți Playtech.ro și pe