Loredana Groza, adevărul despre silueta și chipul ei. Totul despre operațiile estetice și sănătatea ei VIDEO (exclusiv)

Loredana Groza, adevărul despre silueta și chipul ei. Totul despre operațiile estetice și sănătatea ei VIDEO (exclusiv)
Ce a spus Loredana Groza despre operațiile estetice. Cântăreața a reacționat, după ce internauții i-au reproșat că a exagerat.

Loredana Groza are 52 de ani, însă corpul nu-i trădează vârsta. Celebra artistă a știut dintotdeauna să întoarcă privirile când a ieșit în public. Cum a reușit, însă, să fenteze trecerea anilor care păreau că au pus stăpânire pe chipul ei, în urmă cu mai mult timp? Mulți fani au acuzat că artista a apelat la operații estetice, însă nu vrea să recunoască. Vedeta a spus acum adevărul despre silueta și chipul ei. Iată ce a spus Loredana Groza despre operațiile estetice!

Cum s-a transformat Loredana Groza

Loredana Groza, o nouă apariție în care radiază de fericire. Nu doar când vine vorba despre chestiuni profesionale, ci chiar și în spatele camerelor de filmat. Joi, artista a mai câștigat un trofeu pentru popularitate, la Gala Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală” a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România.

Împlinirea cântăreței trece dincolo de viața ei profesională. Artista pare că a dezvoltat o relație de prietenie cu persoana care se ascunde înlăuntrul său. Loredana Groza arată incredibil de bine, este mereu aranjată și are o siluetă pur și simplu de invidiat.

Deși a fost acuzată de unii fani, în trecut, că a apelat la operații estetice pentru a face transformarea pe care și-o dorea, Loredana Groza a negat și neagă cu tărie acest lucru. Artista susține chiar și în prezent că a reușit să fenteze trecerea anilor cu ajutorul sportului. Vedeta nu plănuiește să se supună intervențiilor de natură estetică, potrivit declarațiilor sale.

Senzațională la chip, aproape fără niciun rid, cu pomeții ridicați și buze cărnoase, dar și la trup, Loredana Groza întoarce orice privire. În trecut, diva a recunoscut că a mers la medicul estetician, însă toate tratamentele care i-au fost aplicate au fost non-invazive.

„Nu merg des la cosmetică, nu-mi permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă. Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenții, nu sunt de folos. Așa că nu aruncați cu banii pe geam fetelor, domnilor”, a transmis Loredana Groza, la Gala Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală” a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor

Ce a spus Loredana Groza despre operațiile estetice

Vedeta susține că reușește să se mențină în formă cu ajutorul disciplinei. Adică, urmând un program de viață foarte, foarte strict. Loredana Groza nu-și permite să piardă nopțile, ci se concentrează pe obiectivele pe care vrea să le atingă, indiferent din ce domeniu fac ele parte.

„Încerc să-mi cheltuiesc timpul atât de eficient încât să le fac pe toate, să mă ocup de familia mea, de fiica mea, de cei dragi, pentru că au și ei nevoile lor. Încerc să fiu prezentă la toate evenimentele importante din viața celor din jurul meu, să-mi fac fanii fericiți. Aceasta e misiunea mea. De aceea, sunt prezentă oriunde sunt chemată, oriunde sunt dorită, indiferent de efortul pe care-l fac”, a mai spus Loredana Groza, pentru Impact.ro.

Întrebată dacă în ultima perioadă a apelat la vreo operație estetică, diva a subliniat că nu crede decât în operații de sănătate, care au loc atunci când un pacient este bolnav. De alte intervenții nu are nevoie, a mărturisit artista.

„Săptămânile următoare vor veni zile cu patru concerte, în locații diferite. Tebuie să ajung la timp peste tot, să fiu în formă, să fiu fresh. Ca și cum ar fi primul concert din ziua respectivă. Iar pentru asta trebuie să ai o viață disciplinată. Să nu mănânci orice, să nu gândești orice, să fii un om bun, pozitiv, să faci cu pasiune orice. Și dacă mănânci, faci dragoste sau gătești. Orice lucru dacă-l faci cu pasiune, îți iese perfect”, a conchis Loredana Groza.