Lora, rochie transparentă, în emisiunea lui Cătălin Măruță. ”Dar prin rochia asta se vede tot!”

de: Andrei Simion
07 11. 2019

Lora a fost invitată, joi, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a interpretat o melodie alături de trupa Proconsul. Artista a venit îmbrăcată cu o rochie transparentă, care i-a luat imediat ochii prezentatorului TV. Ulterior, Lora a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, iar fanii ei au fost încântați.

Lora a purtat o rochie transparentă în emisiunea lui Cătălin Măruță

Cântăreața a fost invitata lui Cătălin Măruță în cadrul emisiunii pe care acesta o prezintă la postul de televiziune Pro TV. Lora a venit îmbrăcată cu o rochie transparentă, prin care s-a văzut aproape tot și care i-a luat imediat ochii prezentatorului TV.

„Este din latex organic. E biodegradabilă. Să sperăm că nu se degradează cât stau la tine aici în platou”, și-a descris Lora rochia, de care este foarte mândră.

„Lora, dar prin rochia asta se vede tot. E transparentă. Ia uitați, băieți, exact ce v-a recomandat doctorul”, a exclamat Cătălin Măruță, după ce Lora s-a întors cu spatele, în direct.

Foto: Lora Instagram

Lora a interpretat o melodie alături de trupa Proconsul, apoi s-a fotografiat în platoul emisiunii și a postat poza pe contul personal de Instagram, iar fanii au fost încântați să o vadă.

„Ești superbă, te urmăresc, azi te-am văzut cu Proconsul la Măruță. Fără cuvinte, bravo”, i-a scris o admiratoare pe rețeaua de socializare, în timp ce alți internauți i-au transmis că este foarte frumoasă. Fotografia postată de Lora a strâns peste 2.000 de aprecieri în doar 30 de minute.

Lora este o cântăreață de muzică pop-dance, actriță, fotomodel, jurat în cadrul emisiunii concurs Next Star și vedetă de televiziune din România. Înainte de a-și începe cariera solo, a făcut parte din formația Wassabi.