Lora pleacă de la Vorbește Lumea. Anunțul care l-a șocat azi pe Cove

de: Năstase Mirabela
11 06. 2021

Lora pleacă de la Vorbește Lumea. Anunțul a fost făcut la finalul ediției de azi a emisiunii. Artista își dorește să se axeze pe muzică, prima ei dragoste.

Lora pleacă de la Vorbește Lumea

Cove a fost cel care a inițiat, cu tristețe, dialogul dintre cei doi, în urma căruia Lora a dezvăluit că va părăsi emisiunea.

”-Iti multmesc ca ai fost jumatatea mea pentru o vreme in emisiune.

-Vreau sa va multumesc ca am putut fi in contact cu showbz-iul, dar datoria ma cheama, ma asteapta publicul, petrec ore la studio, cred ca este o veste trista pemtru admiratorii mei, dar buna pentru cei care imi admira activitatea muzicala.

Oricand ai loc in aceasta echipa minunata”, a fost dialogul dintre Cove și Lora.

Amintim că Lora a fost în calitate de prezentatoare, alături de Cove, a emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV, în locul Adelei Popescu, însărcinată cu al treilea copil.

Lora, rol spectaculos în ”Pup-o, mă!2 – Mireasă Nebună”,

În plus, Lora face un rol spectaculos în filmul ”Pup-o, mă!2 – Mireasă Nebună”, film care va avea premiera în cinematografe pe data de 15 august. Însă Lora, Florin Busuioc, Alin Panc, Cosmin Seleși, Văru Săndel, Andreea Samson, Mădălina Anea și mulți alții vor fi prezenți la avanpremiera specială a filmului, la Grădina de Vară, în Herăstrău, pe 30 iunie și 1 iunie, de la ora 20:00.

Alin Panc, producător și unul dintre actorii din rolurile principale, a povestit despre cum i-a venit ideea de a juca alături de Lora.

„O urmăream pe Lora de mult. Este o artista desăvârșită și un om minunat. Am hotărât să o contactăm și să îi propunem să joace în partea a doua filmului Pup-o,mă! , partea în care personajul principal feminin este o cântăreața gen vedetă, iar Lora se potrivea de minune.  În momentul în care a acceptat să joace în film, am fost sigur că o să facem o melodie împreună. Lora ne-a surprins minunat cu talentul ei de actriță și ne bucurăm că este cu noi în film”,spunea declarat Alin Panc în urmă cu ceva timp, pentru libertatea.ro.

Momentan nu se știe cine va apărea pe micul ecran în locul Lorei, alături de Cove, la emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV, însă cu siguranță, Lora are porțile deschise emisiunii, așa cum a declarat azi și Cove.

Lora este una dintre cele mai bune voci din România, iar revenirea la prima ei dragoste, cu siguranță, îi va bucura pe fanii ei.