De ce nu s-a căsătorit Lora cu Ionuț Ghenu, de fapt. Artista a spus tot adevărul

De ce nu s-a căsătorit Lora cu Ionuț Ghenu, de fapt. Artista a spus tot adevărul
De ce nu s-a casatorit Lora cu Ionut Ghenu

De câțiva ani, Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai solide și populare cupluri din showbizul românesc. Deși se vede că se iubesc mai mult ca niciodată, fanii s-au întrebat de ce frumoasa blondină și iubitul ei nu au ajuns încă în fața altarului. De ce nu s-au căsătorit Lora și Ghenu.

De ce nu s-a căsătorit Lora cu Ionuț Ghenu, de fapt

La aproape 39 de ani, Lora poate spune că a trecut prin multe, cât alții în 10 vieți. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea se simte tare bine în pielea ei, este o femeie încrezătoare în propriile forțe, puternică și sensibilă în același timp.

Chiar dacă 2020 a fost un an foarte greu pentru artistă, atunci când și-a pierdut mama în urma unei boli necruțătoare și a fost izolată în Bali luni bune de zile, iată că anul 2021 a început mult mai bine pentru îndrăgita solistă.

Lora a reluat colaborarea cu PRO TV și prezintă din nou Vorbește Lumea, alături de Cove, cât timp Adela Popescu se pregătește să nască al treilea copil.

Chiar dacă a avut parte de multe greutăți în ultimii ani, prezența lui Ionuț Ghenu a reprezentat cel mai mare sprijin pentru Lora. Cântăreața și partenerul ei au cucerit inimile publicului român atunci când au participat în primul sezon de la Asia Express. Lora este convinsă că fostul iubit al Doiniței Oancea este bărbatul vieții sale, iar fanii artistei abia așteaptă să o vadă pășind spre altar alături de alesul inimii sale.

Cu toate acestea, Lora a dat de bănuit că va mai dura puțin timp până când frumoasa vedetă va îmbrăca, din nou, rochia de mireasă. Deși au planificat de mai multe ori nunta, se pare că mereu a intervenit ceva înainte de marele eveniment:

„Se va întâmpla cu siguranţă, însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi.

Lora, despre momentul când va deveni mamă

A fost jurat la Next Star mulți ani și știe ce înseamnă să lucrezi cu cei mici, pe care-i adoră. Frumoasa Lora a declarat că își dorește să devină mamă atunci când va veni momentul potrivit.

Am învăţat să nu mai fac atâtea planuri, să mă bucur de prezent. Am înţeles că fiecare lucru se întâmplă cu un scop şi la momentul potrivit. Aşa că asta m-a ajutat să îmi pun ordine în gânduri şi să nu mai pun la fel de multă presiune pe mine şi pe ceea ce fac.

Cât despre un copil… se va întâmpla. Atunci când este scris. Oricând va fi, suntem pregătiţi şi sunt sigură că vom fi nişte părinţi buni. Cred că cel mai important este să fii pe lume o viaţă care aduce bucurii altor vieţi.”, a declarat Lora, într-un interviu pentru OK! Magazine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI