Lora, declarații în premieră despre dorința de a deveni mamă: „Eu mă simt mamă și punct!” VIDEO EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
10 04. 2024

Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu de mai bine de 8 ani. Aceștia formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Cei doi nu sunt căsătoriți, au vrut în repetate rânduri să facă marele pas, însă pandemia i-a împiedicat prima dată, iar apoi războiul din Ucraina.

Vedeta a fost prezentă, recent, la un eveniment din Capitală și ne-a vorbit despre dorința de a deveni mamă. Mai mult decât atât, în cadrul interviului exclusiv pentru Playtech Știri, artista ne-a dezvăluit care au fost cele mai importante sfaturi pe care le-a primit de la mama sa, în copilărie.

Lora, declarații în premieră despre dorința de a deveni mamă!

Lora a fost prezentă la evenimentul Ambasador pentru Acasă, acest eveniment având, ca scop principal, strângerea banilor necesari pentru construirea unei case în care vor locui 12 copii cu nevoie speciale. Cei mici, în prezent, locuiesc în ultimul orfelinat din sectorul 5.

Vedeta a fost întrebată de către reporterul Playtech Știri dacă se gândește la momentul în care va deveni mamă, iar artista a oferit un răspuns neașteptat:

„Eu mă simt mamă și punct. Întotdeauna m-am simțit mamă, având instinctul acesta matern. Întotdeauna am fost responsabilă de copiii din viața mea, începând cu copiii de la bloc, de la scară, din cartier. Am fost crescută să fiu responsabilă și mi-au plăcut responsabilitățile.

Responsabilitatea creșterii unui copil nu ține doar de parinți, ci suntem o mare familie cu toții, iar în familia asta, noi, românii, trebuie să ne ajutăm unii pe alții, ca să fim acolo pentru noile speranțe.”, ne-a declarat Lora, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Sfaturile importante pe care le-a primit Lora în copilărie de la mama sa!

Mama Lorei a murit, după ce ani la rând a luptat cu cancerul la sân. În anul 2013 a fost diagnosticată cu cancer, iar în anul 2014 a suferit o operație la nivelul sânilor în Turcia. În timpul operației i-a fost amputat sânul stâng.

La 4 ani de la decesul mamei sale, Lora și-a amintit de sfaturile importante pe care i le oferea femeia care i-a dat viață:

Citește și: Motivul pentru care Lora a luat o pauză de la TV: „Cu lacrimi în ochi”. Ce se întâmplă cu moștenirea lăsată de mama ei VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

„Când eram mică, părinții mei mi-au dat foarte multe sfaturi. Mama mi-a zis mereu să îmi ascult inima, dar să țin cont și de creier, să mă ghideze cu logica lui. Mi-a spus să fiu curajoasă. Ea a simțit că nu am fost suficient de curajoasă în anumite momente, iar asta ne-a dăunat, mie și fratelui meu. Mi-a mai spus să am grijă cui îi ofer ajutorul.

Sunt oameni care nu doar că profită, dar vor suferi din cauza complexului de inferioritate. Vor crede că te crezi superior lor. Dar cel mai important, mi-a zis că atunci când vreau să fac ceva, să fac pentru că vreau, nu să reproșez apoi sau să aștept ceva în schimb.”, ne-a mărturisit Lora, emoționată, în cadrul interviului exclusiv pentru Playtech Știri.

Citește și: Cine o presează pe Lora să se mărite în acest an: „Suntem nași și trebuie să ne căsătorim înaintea ei” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

Video: Cătălin Shadi Sîrbu