28 dec. 2023 | 15:56

Lora a recunoscut de ce nu are copii. A fost mai deschisă ca niciodată: „Când am putut şi am vrut, nu am avut omul potrivit lângă mine”

Monden
Lora a recunoscut de ce nu are copii. A fost mai deschisă ca niciodată: „Când am putut şi am vrut, nu am avut omul potrivit lângă mine”
Lora a recunoscut de ce nu are copii. A fost mai deschisă ca niciodată: "Când am putut şi am vrut, nu am avut omul potrivit lângă mine"

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, trăiește de opt ani de zile o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț Ghenu, fostul iubit al Doiniței Oancea. Cu toate acestea, solista este întrebată tot mai des de ce nu face copii. În cadrul podcastului Lianei Stanciu, artista a dat cărțile pe față și a recunoscut de ce nu a devenit mamă până acum.

Lora a recunoscut de ce nu are copii la 41 de ani

Lora se iubește de mai bine de 8 ani cu Ionuț Ghenu și sunt foarte fericiți împreună. Cei doi nu s-au căsătorit până acum și nici nu se grăbesc cu venirea pe lume a unui copil. Totuși, solista este aspru criticată că nu vrea să-și întemeieze o familie și să aibă urmași.

Invitată în cadrul podcastului Lianei Stanciu, cântăreața a fost mai sinceră ca niciodată și a explicat de ce nu a făcut copii până la vârsta de 41 de ani. Lora a recunoscut că a vrut la un moment dat să devină mamă, dar nu a avut omul potrivit lângă ea.

Lumea o judecă

„Multă lume mă judecă fără să mă cunoască, fără să ştie multe lucruri. Atunci când am putut să am copii şi am vrut am avut omul nepotrivit lângă mine, contrar spuselor lumii. El mi-a spus ceva, apoi când am avansat în relaţie m-am trezit că nu corespundem, că nu avem acelaşi ţel.

Nu şi-a dorit, deşi era foarte important pentru mine să îl fac. Totul s-a agravat, eu nu cred în imposibil, cred în Dumnezeu, el decide. Voi fi mama într-un fel sau altul, sunt sigură. Vreau să ajungă acest mesaj la alte femei: să ai grijă de tine nu este o dovadă de egoism, ca să poţi da altora bucăţi din tine trebuie să fii tu bine.”, a dezvăluit Lora, în cadrul interviului. 

Citește și: Lora, moment de cumpănă în pandemie din cauza banilor. A căzut pur şi simplu din picioare: „Mai aveam 500 de euro în cont”

A suferit când a divorțat de Dan Badea

Reamintim faptul că artista a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, iar mariajul lor a durat doar doi ani. În urmă cu ceva timp, Lora povestea cât de greu i-a fost atunci când s-a aflat despre separarea definitivă de vedeta de stand-up comedy.

„A fost atât de nedrept tot ceea ce am trăit o perioadă lungă de timp, încât pur și simplu nu am mai considerat că merita cineva acces la adevărul nostru. Se spune că ce este mai la îndemână să creadă cineva, ce e mai familiar sau apropiat de temerile lui, aia va crede.

S-au făcut mulți bani pe suferința mea și a familiei mele și încă mă doare când mă gândesc că nimănui nu i-a păsat că aveam o mamă bolnavă, care s-a consumat enorm când primea cele mai urâte mesaje despre copilul ei. Felicit orice femeie care are curajul să divorțeze. Nimeni nu pleacă de bine, oricum s-ar vedea din exterior”, declara artista, la vremea respectivă.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu nu mai au bani pentru Bali. În ce s-au dus economiile lor? “Ar fi o risipă, sincer”/ EXCLUSIV VIDEO

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Avertisment pentru toți românii cu BULETIN. Ajungi DATOR cu mii de lei
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro