Lora a plâns la Pro TV. Ce s-a întâmplat în direct la Vorbește Lumea

Lora a plâns la Pro TV. Ce s-a întâmplat în direct la Vorbește Lumea
Lora, în lacrimi, în timp ce Oana Sîrbu cânta

Poveștile de dragoste, uneori se trăiesc și în direct. Lora, mai nou, partenera lui Cove la PRO TV, trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Dar, cum nimic nu vine și fără puțină durere, Lora a avut parte și de o dramă în familie. În ianuarie 2020 Lora trecea printr-un moment greu, odată cu decesul mamei sale, lucru care a afectat-o. Poate toate la un loc au făcut-o astăzi pe Lora, în direct la ”Vorbește lumea” să aibă o reacție neașteptată, după ce invitata din platou a început să cânte.

Lora, în lacrimi, în timp ce Oana Sîrbu cânta

În prima ediție a lunii martie, de Mărțișor, a emisiunii ”Vorbește lumea”, la PRO TV, Lora și Cove au avut-o invitată pe Oana Sîrbu. Au stat de vorbă de proiectele artistei, dar, în special despre ceea ce sărbătorim astăzi, Mărțișorul și, în special, dragostea. A venit momentul în care Oana Sîrbu a fost invitată să cânte una din melodii dedicate dragostei, ”Te iubeam”.

În timpul piesei, poate de emoție, sau poate pentru că iubește cu adevărat și este iubită, fanii au surprins-o pe Lora lăcrimând pe tot parcurusl prestației Oanei Sîrbu. La final, ștergându-și lacrimile, Lora a recuoscut că este una din cele mai frumoase melodii de dragoste.

”Este superbă. Mi se pare una dintre cele mai frumoase”, a spus vedeta despre melodia Oanei Sîrbu.

Vedeta iubește și este iubită

După relația eșuată cu comediantul Dan Badea, Lora a trecut printr-o perioadă grea, în care a suferit. Ulterior, când poate nimeni nu se aștepta, vedeta a început o nouă relație cu Ionuț Ghenu. Cei doi sunt și astăzi împreună, deși gurile rele nu le dădeau șanse.

Fanii vedetei au putut urmării pe rețelele de socializare ipostaze tandre dintre cei doi, dovada faptului că, atât Lora, cât și Ionuț Ghenu, nutresc sentimente reale unul pentru celălalt. Cei doi au devenit și mai vizibili după participararea la primul sezon ”Asia Express”, moment în care Lora declara:

”Ionut Ghenu este cel mai important om din viata mea, avem sentimente unul fata de celalalt, insa daca voi fi intr-o relatie oficiala cu Ghenu este un lucru pe care mi-l voi asuma, asa cum si el si-l va asuma. Nu m-am despartit de sotul meu din cauza lui Ghenu, eu cu Dan nu mai locuiam impreuna de mai bine de un an. Divortul a fost ceva ce a urmat inevitabil.’, declara vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI