05 dec. 2022 | 22:38

Logodnă surpriză în showbizul românesc: ‘Cel mai așteptat ‘da’ din viața mea’. Urmează o nouă nuntă

Monden
Logodnă surpriză în showbizul românesc: ‘Cel mai așteptat ‘da’ din viața mea’. Urmează o nouă nuntă
Logodnă neașteptată în lumea mondenă de la noi.

Un cuplu greu încercat a reușit să facă pasul cel mare. Un artist extrem de iubit de la noi și-a cerut iubita în căsătorie. Acesta a continuat să creadă în iubire și după scandalul uriaș de divorț avut cu mama copiilor săi. Solistul a susținut în repetate rânduri că este mai fericit decât ar fi crezut, iar acum i-a oferit inelul mult așteptat actualei partenere. Despre cine este vorba?

Logodnă în showbiz-ul românesc: vedetele care au trecut la pasul următor

Un cuplu celebru a dat o nouă șansă iubirii, iar după câteva încercări eșuate au ajuns să aibă sentimente puternice. Fanii lui Alin Oprea au rămas surprinși când au văzut postarea recentă a bărbatului.

Acesta a declarat în repetate rânduri că este extrem de fericit alături de Medana, dar unii internauți au crezut că va renunța la ideea de mariaj după scandalul avut cu fosta soție.

Cu toate astea, solistul a șters tot trecutul cu buretele și a continuat să spere că își va găsi aleasa. Artistul și-a cerut acum iubita în căsătorie, iar majoritatea internauților s-au bucurat pentru anunțul împărtășit cu ei.

,,Cel mai așteptat DA din viața mea! Logodna se încheie în ceruri și se sfârșește pe pământ”, a fost mesajul postat de Alin Oprea pe rețelele de socializare.

,,Mi-a dat Dumnezeu o altă viață, un alt început”

Alin Oprea are parte acum de clipe liniștite și frumoase alături de proaspăta logodnică. Artistul și Medana s-au cunoscut întâmplător în România, iar mai apoi au început să comunice datorită unui prieten comun. Cel din urmă a mărturisit că partenera sa este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în ultimii ani.

,,Ar fi trebuit, aparent, să se schimbe în foarte rău viața mea, după dorințele unora. Cu siguranță că acolo sus planurile au fost cu totul altele și mi-a dat Dumnezeu o altă viață, un alt început. E foarte greu să se dărâme tot ce ai făcut o viață întreaga și să o iei de la zero. N-am găsit-o, ne-am găsit reciproc.

Noi ne-am găsit într-o localitate, iar mai apoi ne-am întâlnit la un prieten comun undeva în Ardeal. A fost magic în sensul că atunci când ne-am privit pentru prima oară a fost o lumină între noi, sentimentul că ne știm dintotdeauna, că am mai trăit cândva împreună. Eu am simțit că așteptam de o viață întreagă să vină aproape de mine un asemenea suflet. ”, a povestit acesta în urmă cu ceva timp.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Capital.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
UCRAINA a primit RACHETELE! Lovitură finală pentru RUSIA!
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro