25 nov. 2022 | 15:57

Locurile superbe din România în care s-a filmat serialul viral de pe Netflix. Sigur nu ai fost peste tot

Monden
Locurile superbe din România în care s-a filmat serialul viral de pe Netflix. Sigur nu ai fost peste tot
In ce locuri din Romania s-a filmat pentru serialul Wednesday

Serialul Netflix care face senzație printre cinefili a fost filmat în mai multe locuri superbe din România. Când ai să le afli care sunt aceste locuri, ai să constați că pe unele dintre ele chiar nu le recunoști.

În ce locuri din România s-a filmat pentru celebrul serial Wednesday. Greu le poți recunoaște

A fost nevoie ca americanii să vină să filmeze în România pentru a ne arăta ce locuri superbe are țara noastră. Serialul celebru care face furori pe Netfilx este Wednesday și a fost filmat în câteva dintre aceste locuri superbe.

Multe dintre cadrele superbe ale serialului par a fi din străinătate pentru mulți dintre românii care au văzut serialul, însă acestea sunt fix de la noi din țară. Producția americană s-a filmat în numeroase locuri de poveste din România de care mulți dintre români nu au habar.

Wednesday ține privitorul cu sufletul la gură

Pe net există un videoclip în care sunt înfățișate câteva dintre aceste locuri, însă mulți dintre români nu ar fi realizat că aceste locuri sunt din România.

Wednesday este o comedie neagră, iar acțiunea se focusează pe celebra Wednesday, fiica Morticiei și a lui Gomez Addams. Serialul conține elemente supranaturale, ciudățenii de tot felul și rare accente de comedie, astfel că ține cu sufletul la gură telespectatorii încă de la primul minut.

Castelul Cantacuzino din Bușteni, transformat în internatul Nevermore

Tim Burton, producătorul serialului, a anunțat că a fost foarte încântat de faptul că a putut face ca țara noastră să semene cu Vermontul, locurile superbe din România potrivindu-se mănușă cu cele pe care le avea el în minte.

Unul dintre locurile de filmare este Castelul Cantacuzino din Bușteni. Acesta a fost transformat, în serialul „Wednesday”, în internatul Nevermore, acolo unde studiază elevii marginalizați care au puteri supranaturale. În primul episod, Wednesday este adusă aici de către părinții ei și valetul familiei.

Cine joacă rolul valetului Lurch

Valetul Lurch este interpretat de nimeni altul decât de actorul George Burcea.  De asemenea, cadrele în care Wednesday Addams eliberează mai mulți pești piranha în apă sunt filmate la bazinul Dinamo.

În celebrul serial mai apar și cadre cu gara din Sinaia, precum și cu Conacul Olga Greceanu, situat în vecinătatea Bucureștiului.

Producătorul, încântat de experiența din România

„A fost grozav să venim aici, în România, pentru că totul s-a potrivit în mod ciudat în universul Familiei Addams. Încercarea de a face România să semene cu Vermontul a fost o provocare interesantă, dar am reuşit să găsim multe noi locaţii.

Iar în studio, am avut spaţiul necesar pentru a crea platouri, aşa că a fost minunat că am putut face acest lucru. Am avut spaţiu suficient ca să construim exterioare, respectiv să construim oraşul Jericho.

Este ca şi cum decorurile ar prinde viaţă, iar asta susţine întreaga atmosferă a serialului”, a declarat Tim Burton.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro