Locul unic din România despre care Dan Negru spune că e mai spectaculos decât Santorini: „Nu vreau să-i șicanez”

Locul unic din România despre care Dan Negru spune că e mai spectaculos decât Santorini: „Nu vreau să-i șicanez”
Ce oras din Romania considera Dan Negru ca e mai frumos decat Santorini

Dan Negru este, cu siguranță, unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți prezentatori TV din România. Vedeta Kanal D și-a creat o comunitate puternică de fani pe rețelele sociale, acolo unde îl urmăresc milioane de persoane interesate de poveștile, pățaniile și lecțiile de cultură generală pe care moderatorul TV le împărtășește adesea. Ce loc din România, spune Dan Negru, ar fi mai frumos decât insula grecească Santorini.

Dan Negru, despre orașul din România mai frumos decât Santorini

România este o țară foarte frumoasă, cu o moștenire naturală fantastică, peisaje care îți taie răsuflarea și o istorie bogată. Dan Negru este una dintre vedetele autohtone care întotdeauna au promovat bogățiile patriei noastre, atât pe micile ecrane, cât și în mediul online.

Recent, prezentatorul emisiunii Jocul Cuvintelor a distribuit o fotografie din însorita Sighișoara, una dintre cele mai populare localități ale României. Situat în inima Transilvaniei, orașul medieval românesc adună, anual, sute de mii de turiști.

Dan Negru și-a sfătuit prietenii virtuali să călătorească în Sighișoara, în plin sezon turistic, într-o perioadă în care majoritatea vizitează insulele exotice din Grecia, ca principală destinație de vacanță. Prezentatorul TV susține că localitatea românească e mult mai frumoasă decât insula Santorini.

„Am întâlnit români care merg in fiecare vară in Mykonos dar n-au văzut niciodată Sighișoara… Nu vreau să-i șicanez iar pe fanii de Grecia, dar culorile Sighișoarei sunt mai spectaculoase decat albastrul din Santorini…”, a scris Dan Negru pe pagina lui oficială de Facebook.

„Nu putem să facem comparație între țările astea două!”

Comentariile internauților nu au întârziat să apară. În timp ce majoritatea a aprobat spusele lui Dan Negru, au existat și câteva voci care s-au plâns de cei care se află la guvernarea României și au susținut că cele două țări nu suferă grad de comparație.

„Ăia nu merg în Mykonos pentru cromatică.

România este cea mai frumoasă țară, avem câmpii multe, munți, mare, Delta Dunării, dar nu mai sunt oamenii de odinioară, toți vrem sa ne îmbogățim de pe spatele altora, fără să muncim, ne-am făcut răi și neprimitori.

E mult mai „carismatică”…
Cu a sa cromatică.
Elenii…cu perseverență,
Au în plus o diferență.

Adevărat!!! Avem o țară minunata, păcat că este prost guvernată!

Înțelegem că vrei să promovezi România. Înțelegem că și România e frumoasă. Dar nu putem să facem comparație între țările astea 2.”, au scris utilizatorii pe Facebook.