08 apr. 2024 | 13:37

Locul fascinant unde cerul se unește cu pământul. Se află în România, priveliștea te lasă fără cuvinte

Utile
Locul fascinant unde cerul se unește cu pământul. Se află în România, priveliștea te lasă fără cuvinte
Spectaculosul loc se află în inima Bucovinei

Fascinanta Românie are, așa cum am mai spus, locuri spectaculoase, unele parcă scoase din povești, iar printre acestea se află și locul fascinant unde cerul se unește cu pământul. Astfel că, din ciclul „Turist prin țara mea!”, ne-am decis să facem un tur virtual aici și să admirăm priveliștea care te lasă fără cuvinte.

„Turist prin țara mea!” spre locul fascinant unde cerul se unește cu pământul

Pentru că se apropie cu pași repezi minivacanța de 6 zile de 1 Mai, ne-am gândit să-ți propunem o otențială destinație turistică pentru aest moment, astfel că vom face împreună un tur virtual spre locul unde cerul se unește cu pământul.

Locul fascinant unde cerul se unește cu pământul. Se află în România, priveliștea te lasă fără cuvinte

Pentru început va trebui să-ți spunem că o să ai nevoie de ceva mai multă răbdare la volan, având în vedere că distanța nu este una tocmai mică, și vei avea de străbătut cel puțin 487 de kilometri până la destinație, undeva în județul Suceava.

Locul înspre care ne îndreptăm este un adevărat Rai, străbătut de două râuri, râul Moldova și cel care poartă numele locului din vestul județului, fiind, de fapt, comoara din nordul României pe care nu trebuie să ratezi.

La Sadova cerul se unește cu pământul

Vorbim, așadar, de comuna Sadova, situată în Moldova, în județul Suceava, cu o populație de numai 2.389 locuitori, la 80 de kilometri d ereședința de județ, și la doar 2 kilometri de un alt oraș plin de frumos, Câmpulung Moldovenesc.

Aici, așa cum spun localnicii pe bună dreptate, este locul unde cerul se unește cu pământul. Mai este de făcut o precizare, și anume că mai există o localitate cu același nume, unde se află și o celebră mânăstire cu același nume, dar această localitate se află în județul Dolj.

Pensiunea Dor de Munte Sadova

Comuna Sadova, satul din România care i-a înnebunit pe străini, se află în inima Bucovinei, o adevărată perlă ascunsă a acestei zone unde se regăsesc unii dintre cei mai vechi ulmi din țară, unii dintre ei având peste 700 de ani.

Priveliștea te lasă fără cuvinte unde cerul se unește cu pământul

Odată ajuns aici turistul amaator de frumos va descoperi priveliștea care te lasă fără cuvinte în locul unde cerul se unește cu pământul, fiind înconjurat de munți, precum Muntele Muncel, și tot aici se află și ”Biserica de Porțelan”, care se numără printre cele mai importante biserici sătești din România.

„Dacă ați ales să descoperiți Sadova, ați ales, fără îndoială, un loc cu o aromă tradițională demult dispărută din alte locuri.

Farmecul său este încă prezent nu doar de dragul turismului, ci pentru că oamenii încă lucrează pământul așa cum o făceau odată, cresc animale, folosesc hambare de fân din lemn și trăiesc în căsuțe țărănești.”, scrie în prezentarea localității.

Așa că, dacă te-am convins, sau nu, poate ar fi mai bine să devii și tu „Turist prin țara mea!” și să alegi ca destinație turistică Sadova, locul fascinant unde cerul se unește cu pământul, care ar putea intra în top 5 locuri din România de vizitat în aprilie.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cătălin Bordea, șocat de femei: Mi-a ajuns
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
A devenit ILEGAL. Nu mai poți urmări la TV. S-a votat lege marți, 30 aprilie
Capital.ro
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025 | "Ştia să îi facă pe toți să își găsească pacea sufletului"
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
CUTREMUR de 1 MAI! MII de ROMÂNI s-au PANICAT
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro