14 mart. 2024 | 20:07

Locul din mașina de spălat pe care trebuie să-l cureți urgent. E sursă de bacterii

Diverse
Locul din mașina de spălat pe care trebuie să-l cureți urgent. E sursă de bacterii
Locul din mașina de spălat pe care trebuie să-l cureți urgent

Cu toate că este un aparat prezent în aproape toate locuințele de la noi din țară, fiind un aliat de nădejde în menținerea curățeniei, avem tendința de a uita că are nevoie de o îngrijire specială pentru a funcționa în condiții optime. Un videoclip scurt face furori în mediul online, imaginile arată clar care este locul din mașina de spălat pe care, cu siguranță, și tu trebuie să îl cureți cu prima ocazie. Dacă este neglijat, va deveni sursă de bacterii.

Aparatul pe care îl neglijăm

În orice locuință intrăm, în toate colțurile țării, există șanse foarte mari să găsim o mașină de spălat rufe. Acest aparat electrocasnic ne-a devenit un aliat de nădejde, preluând o sarcină ce necesită timp și efort fizic, ajutându-ne să igienizăm hainele, lenjeriile de pat, prosoapele, chiar și încălțămintea.

O folosim cel puțin o dată pe săptămână – în unele familii este pornită chiar zilnic – însă o omitem în momentul în care facem curat prin casă. Pentru a ne asigura că funcționează în condiții optime și are o durată de viață cât mai lungă, este foarte important să îi acordăm atenția de care are nevoie, iar aici nu ne referim doar la folosirea produselor pe care le găsim în comerț ce previn depunerea calcarului pe componente.

Care este locul din mașina de spălat pe care trebuie să-l cureți urgent

După o perioadă de utilizare, putem avea surpriza neplăcută de a constata că, la finalul ciclului de spălare, hainele noastre au un miros neplăcut. Uneori, nu țesăturile sunt sursa, ci chiar mașina.

Un videoclip scurt face furori în mediul online, imaginile arată clar care este locul din mașina de spălat pe care, cu siguranță, și tu trebuie să îl cureți cu prima ocazie. Este vorba despre paleta din plastic din interiorul tamburului.

Locul din mașina de spălat pe care trebuie să-l cureți urgent. E sursă de bacterii

Foto: Captură Instagram

Cum se demontează

Paleta din cuva mașinii de spalat, numită și ridicător rufe, este acea componentă făcută, de cele mai multe ori, din plastic, ce este fixată prin culisare în tamburul mașinilor de spălat. Rolul acestei componente este explicat perfect și în totalitate de denumirea sa: agită hainele puse în mașina de spălat, o acțiune importantă în procesul de igienizare a acestora.

Cu toate că diferă de la model la model, poate fi demontată, în general, prin culisare. Șterge foarte bine interiorul acesteia, eliminând cu grijă toate urmele de murdărie ce poate deveni sursă de bacterii.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
„Turnul din Pisa”, varianta din România. Unde se află minunea: „Are o înclinație mai mare decât cel din Italia”
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Când pică Moșii de vară în acest an. Tradiții ce trebuie respectate
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se poate rămâne fără banii din CONTUL BANCAR. Informația a fost anunțată în mod oficial
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro