Locuitorii din comuna Munteni Buzău, gest emoționant pentru victimele accidentului din Ialomița

Locuitorii din comuna Munteni Buzău, gest emoționant pentru victimele accidentului din Ialomița
Gestul localnicilor către familiile îndurerate ce și-au pierdut câte un suflet în carnagiul din Ialomnița

Carnagiul din Ialomnița a adus zeci de suflete zdrobite de tristețe. Azi, 10 persoane și-au găsit sfârșitul în drum spre locul de muncă. Nevinovați și fără nicio șansă, așa au murit cele zece persoane care erau transportate la magazinele Mega Image din București. Ce au decis să facă locuitorii comunelor de unde acestea proveneau? Gestul lor îți taie respirația.

Carnagiul din Ialomnița: gestul emoționant făcut de locuitorii din comuna Munteni Buzău

În cursul zilei de astăzi, 5 octombrie, s-a produs un accident deosebit de grav. Un șofer al unui TIR a intrat într-un microbuz care transporta, în mod regulamentar, 10 persoane, către magazinele Mega Image din București. Totul a avut loc pe DN 2A, în localitatea Sfântu Gheorghe, județul Ialomnița. Reprezentanții ISU Ialomnița au susținut că Planul Roșu de Intervenție a fost aplicat de la orele 05:15, din cauza unui număr mare de victime încarcerate. Din păcate, accidentul rutier violent a soldat cu zece decese și cu rănirea deobit de gravă a încă alte 9 persoane. Localnicii din comuna Munteni Buzău au fost extrem de atinși de tragedie, așa că s-au gândit să le fie alături familiilor îndurerate.

„În această după amiază, în jurul orei 18, va avea loc o întâlnire, la care vor participa reprezentanții primăriei Munteni Buzau și consiliul local, preoții celor 3 parohii și persoane interesate. Întâlnirea va avea loc în vederea stabilirii unei agende pentru a se putea organiza ajutorarea familiilor celor decedați și accidentați precum și pașii care vor urma în vederea înmormântării celor decedați. Pentru cei care vor să sprijine, vor fi informați în timp util cum și cu ce pot ajuta”
Mesajul localnicilor

Gestul localnicilor pentru famiiile victimelor din carnadiul din Ialomnița
Gestul localnicilor pentru famiiile victimelor din carnadiul din Ialomnița

Lista victimelor din tragedia din Ialomnița

– Viorica Moise, 50 de ani
– Aurelia Chiriţă, 31 de ani
– Frusina Mirică, 44 de ani
– Gabriela Botea, 41 de ani;
– Eugenia Drăgulin, 51 de ani
– Irina Matei, 28 de ani
– Alexandra Maria Badea, 22 de ani
– Lucreţia Dan, 58 de ani;
– Ştefan Cosmin, 43 de ani – şoferul microbuzului;