05 aug. 2022 | 12:34

Localitatea din România cu cei mai mulţi bărbaţi singuri din ţară. Aici îşi pot găsi domnişoarele jumătatea

Diverse
Localitatea din România cu cei mai mulţi bărbaţi singuri din ţară. Aici îşi pot găsi domnişoarele jumătatea
Ce face atât de greu găsirea sufetului-pereche?

Localitatea din România cu cei mai mulţi bărbaţi singuri din ţară! Este recunoscut, la nivel mondial, faptul că româncele noastre sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Cu toate astea, în viața cotidiană de astăzi, le este din ce în ce mai greu să-și găsească un partner. Dragele noastre, avem o veste! Există localitatea din România cu cei mai mulţi bărbaţi singuri. Cu alte cuvinte aici îşi pot găsi domnişoarele jumătatea. Nu credeți, dragi domnișoare, că ar trebui să le acordați o șansă? Cine știe, poate chiar aici se află bărbatul visurilor!

Ce face atât de greu găsirea sufetului-pereche?

Atunci când visăm la o potențială poveste de dragoste, ne imaginăm că majoritatea dintre noi ne dorim să găsim un suflet pereche. Nu de puține ori, fie că e vorba de o tânără domnișoară, femeie matură, sau un bărbat, toți vorbesc de sufetul-pereche.

Un suflet pereche merge mult mai departe decât un partener de viață. Este o persoană cu care te înțelegi foarte bine și cu care vei trăi o viață fericită și confortabilă. Aceasta este, de asemenea, o relație admirabilă pe care trebuie să o cauți. Dar unii ar putea spune că se mulțumesc cu un simplu partener și renunță la a mai căuta sufletul său pereche.

Așa cum spuneam în introducere, în ziua de azi, în vâltoarea vieții cotidiene, atât femeile, cât și bărbații ajung să renunțe în a-și mai căuta un partener de viață. Poate pretențiile sunt prea mari, poate nu mai au răbdarea să descopere jumătatea cealaltă. Cert este că mulți, sau multe, ajung să fie singuri.

Cât despre domnișoarele din România, recunoscute pentru frumusețea lor, dragelor, avem o veste bună. Există localitatea din România cu cei mai mulţi bărbaţi singuri din ţară. Cu alte cuvinte aici vă puteți găsi jumătatea.

Localitatea Vinderei, localitatea din România cu cei mai mulţi bărbaţi singuri din ţară

Pare paradoxal acest titlu, dar este cât se poate de real. În județul Vaslui, există, într-adevăr, localitatea din România cu cei mai mulţi bărbaţi singuri. Aici locuiesc aproximativ 187.699, cu 247 de locuitori mai mulți decât numărul femeilor, și anume 187.452. Cu alte cuvinte, cel puțin 247 de bărbați își așteaptă jumătatea.

Dacă sunteți, încă, în căutarea uui partener și, de ce nu, chiar a sufletului pereche, ar fi cazul să acordați o șansă celor 247 de bărbați singuri din localitatea Vinderei, din județul Vaslui. Nu aveți de unde să știți, poate aveți noroc.

Și încă ceva, dacă vă hotărâți să-i căutați în Capitală, aici ponderea se schimbă. În București sunt cu cel puțin 6,7% mai multe femei singure, decât bărbați. Deci, șansele scad simțitor.

Oricum ar fi, indiferent unde ați fi și ar fi bărbatul visurilor voastre, nu deznădăjuiți, continuați să-l căutați, o să apară într-o bună zi!

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cătălin Bordea, șocat de femei: Mi-a ajuns
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
A devenit ILEGAL. Nu mai poți urmări la TV. S-a votat lege marți, 30 aprilie
Capital.ro
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025 | "Ştia să îi facă pe toți să își găsească pacea sufletului"
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
CUTREMUR de 1 MAI! MII de ROMÂNI s-au PANICAT
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro