Liviu Dragnea, veste incredibilă înainte de sărbători. Ce se întâmplă la închisoare

Liviu Dragnea, veste incredibilă înainte de sărbători. Ce se întâmplă la închisoare
Florin Cîțu convis de faptul că Dragnea conduce PSD

De astăzi începe pre-campania electorală pentru alegerile parlamentare. Era și firesc ca partidele politice din România să treacă la, deja arhi-cunoscutele, atacuri și acuzații către contracandidați. Nu este de mirare că ieri, pe rețelele desocializare, Florin Cîțu a ieșit la atac împotriva PSD.

Florin Cîțu atac dur la adresa PSD

Din momentul arestării lui Liviu Dragnea s-a tot speculat în spațiul politic românesc că acesta ar fi încă la conducere, dar din umbră, mai exact din închisoare. Speculațiile s-au adâncit și mai mult, odată cu alegerea noii echipe de conducere a PSD. Marcel Ciolacu și-a format o echipă dură alături de Grindeanu, fostul prim-ministru, Gabriela Firea, Paul Stănescu, Vasile Dâncu și alți 12 membrii. Nucleul principal al noii conduceri Coilacu, Grindeanu, Firea și Stănescu vor să reformeze partidul și imaginea acestuia. Numai că, așa cum era de așteptat, în pre-campaia pentru parlamentare, au început acuzațiile și loviturile la adresa PSD.

Acuzații pe facebook la adresa PSD

Printre cei care au început dezvăluirile la adresa noului PSD, se numără și Florin Cîțu, controversatul ministru de finanțe. Acesta recent, a psotat pe rețelele de socializare câteva dezvăluiri asupra demersurilor făcute de PSD în aceste zile. În cursul zilei de duminică, 1 noiembrie, Cîțu a postat două materiale prin care vrea să dovedească, unu că Dragnea încă este la conducerea PSD, și doi că noua echipă de conducere ”PSD reintroduce suprataxarea administratorilor de pensii prin OUG 114 2.0 de la 1.01.2021 și în același timp oprește TOATE transferurile către Pilonul II.”

”Dragnea revine la vârful PSD! Revine și OUG13! Oamenii lui Dragnea sunt cei care astăzi controlează PSD. Grindeanu „Ordonanță 13” a prezentat programul PSD făcut de Darius Valcov care acum coordonează echipa care a pregătit programul PSD de guvernare. Orlando „Varadero” Teodorovici este și el în echipă și se ocupă de OUG 114.

Flroin Cîțu acuzații dure la adresa PSD
Florin Cîțu acuză PSD că ar fi codnus încă de Liviu Dragnea

Sunt aceiași oameni cu aceleași obiective. Mai au de furat și nu vor să meargă la pușcărie. Înțeleg că i-au promis lui Dragnea că-l aduc acasă de Valentine’s Day. Echipa Grindeanu-Iordache, care a aprobat OUG 13, s-a reunit și acum sunt mult mai periculoși. Grindeanu numărul 2 în PSD iar Iordache la Consiliul Legilsativ. Ciolacu este doar Dragnea 2 și tine locul cald până se întoarce dictatorul! Vă urma …(mai pe seară, vă arat ce proiect a readus în programul de guvernare vâslașul lui Dragnea, Ciolacu „Ecologistul”)”, scria Florin Cîțu în prima postare pe facebook.

Războiul Cîțu – Ciolacu continuă

La câteva ore de la prima postare, Florin Cîțu revine cu noi informații, importante în opinia sa, referitoare la Pilonul II de pensii și intențiile PSD de a modifica regulile prin ordonanțe de urgență.

” Ciolacu a pus ochii pe banii de la Pilonul II. O altă sursă de finanțare pentru programul de guvernare al PSD – Naționalizarea PIlonului II de pensii. PSD reintroduce suprataxarea administratorilor de pensii prin OUG 114 2.0 de la 1.01.2021 și în același timp oprește TOATE transferurile către Pilonul II.

Astfel Pilonul II urmează să fie naționalizat de facto. Același program de guvernare ca în 2016. Pregătit de aceiași oameni- Valcov, Orlando și Grindeanu “OUG 13”. Aceleași surse de finanțare că în 2017 și 2018 – TAXE mai multe și mai mari. Mâine, în cadrul declarațiilor de presă, vă voi arata cu date de ce PSD ascunde sursele de finanțare pentru buget.”, sunt noile dezvăluiri făcute de Florin Cîțu.

Dacă cele enunțate de ministrul de finanțe sunt sau nu adevărate, rămâne ca Florin Cîțu să demonstreze acest aspect. La ora la care scriem acst material, nu am regăsit nicio poziție oficială a conducerii PSD referitoare la afirmațiile făcute de Florin Cîțu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI