Liviu Dragnea, umilit de un deputat PNL. Ce putut să spună Florin Roman despre fostul lider PSD

Liviu Dragnea, umilit de un deputat PNL. Ce putut să spună Florin Roman despre fostul lider PSD
Liviu Dragnea, umilit de cărte un deputat PNL

Liviu Dragnea a fost umilit de cărte un deputat din Partodul Național Liberal. Flori Roman nu s-a mai putut abține, așa că și-a spus părerea sinceră despre fostul lider al Partidului Social Democrat.

Dragnea, umilit de un deputat PNL

Deputatul Florin Roman a șocat cu expunerea părerii sale extrem de sincere față de fostul președinte al Partidului Social Democrat. Președintele Comisiei de Administrație Publică a Camerei Deputaților a declarat, în cursul zilei de sâmbătă, faptul că pentru cei din partidul PSD este de neconceput ca un om să vină în politică după ce a muncit în privat, referindu-se la criticile lor adresate către ministrul porpus la Dezvoltare. De asemenea, a fost un semnal de alarmă și vizavide plățile din cadrul PNDL 2 către primăriilor conduse de liberali.

„Avem un nou guvern. Să dea Dumnezeu să fie învestit cât mai repede, pentru că ţara are nevoie de aer de un nou Guvern. Avem nevoie de ministru la Dezvoltare. Şi am văzut că l-au luat deja pe Ionuţ Ştefan la baloane. Vă daţi seama că pentru PSD-işti este de neconceput ca un om să vină în politică din privat şi să fie bogat pentru că a muncit în privat. La PSD modelul îl ştiţi: vii în sandale, cu şosete flauşate la Bucureşti, furi o ţară întreagă şi… la ce i-a folosit? L-a dus la puşcărie. Nu ne dorim o astfel de politică. Ne dorim oameni corecţi, oameni competenţi, oameni care-şi doresc să schimbe ceva în această ţară”
Florin Roman (Sursa: news.ro)

Liviu Dragnea, umilit de către un deputat din Partidul Național Liberal
Liviu Dragnea, umilit de către un deputat din Partidul Național Liberal

„Suntem în război împotriva PSD-ului”

Deși partisul PSD a picat de la guvernare, iar liderul este la închisoare, Klaus Iohannis nu se culcă pe o ureche și continuă lupta cu formațiunea.

„Suntem în război împotriva PSD-ului care a încercat să acapareze întregul stat. PSD-ul nu a atacat doar statul, PSD-ul nu a atacat doar marile sisteme publice, PSD-ul nu a atacat doar democraţia românească, PSD-ul i-a atacat pe români şi pentru asta cineva trebuia să ia partea românilor. Asta am facut eu împreună cu voi. Ne-am câştigat libertatea. Am instaurat democraţia în ultimii 30 de ani dar parcă aşa un iz de comunism tot mai simţim când vorbim de PSD”
Klaus Iohannis