Liviu Dragnea, scăpat de închisoare! Ce se întâmplă în Dosarul Tel Drum

Dragnea scapă de închisoare! Ce se întâmplă în dosarul Tel Drum?

Veste bună pentru Liviu Dragnea! Dosarul Tel Drum nu este gata nici acum. Acesta ar fi putut să-i agraveze situația juridică a fostului lider al Partidului Social Democrat. Norocul este că… se află după gratii, iar asta a făcut ca fostul lider PSD să piardă și statutul de deputat.

Dragnea, scăpat de închisoare! Ce se întâmplă cu dosarul Tel Drum?

Dosarul Tel Ddrum în care este implicat fostul președinte al PSD nu este gata nici acum. Dosarul în cauză i-ar fi putut agrava considerabil situația juridică a politicianului. Motivul are legătură cu condamnarea sa în Dosarul Bombonica. Cu toate că ancheta a fost deschisă în urmă cu aproape doi ani, procurorii de al Direcția Națională Anticorupție pare că s-a împotmolit în așteptarea deciziei Tribunalului Teleorman. Instanța trebuie să ofere undă verde pentru cercetarea activității TEL DRUM. Șeful DNA a spus că absența deciziei în cauză afectează evoluția investigației.

Dragnea are noroc pentru că și-a pierdut calitatea de deputat, astfel că cei de la Curtea Supremă nu mai au competențe pe dosar. ,,Și eu mi-aș dori să fie soluționat cât mai repede acel dosar, cu o soluție legală. Știți că a fost necesară redeschiderea urmăririi penale într-un alt dosar, care privea o parte din acele infracțiuni care făceau obiectul investigației din cauza respectivă (în ceea ce privește dosarul Teldrum – n.r.). A fost sesizată Înalta Curte pentru confirmarea redeschiderii, cauza a fost declinată pentru că între timp o persoană își pierduse calitatea de parlamentar și, practic, competența revenea tribunalului și a fost trimis la Tribunalul Teleorman. După ce tribunalul se va pronunța. într-un fel sau altul, va fi soluționată și acea cauză”, a declarat marți Călin Nistor.

Dragnea, scăpat de închisoare! Ce se petrece cu dosarul Tel Drum?
Dragnea, scăpat de închisoare! Ce se petrece cu dosarul Tel Drum?

Tel Drum a primit încă două noi contracte

Tel Drum a primit două noi contracte de la CJ Teleorman. „Modernizarea DJ 612, Botoroaga (DJ 503) – Frasinet (DJ 506), km 19+778 – km 32+100 (12,322 km) „. Tipul procedurii: Licitatie deschisa. Valoarea contractului: 17.783.196,10 lei, potrivit SEAP. Al doilea contract: Tot pe 26 iunie, CJ Teleorman a atribuit Tel Drum lucrarile de „Modernizare DJ 612 Antonesti – Radoiesti (DJ 601C) km 55+594 – 63 +773 (8,132 km) „

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI